- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- ASUS notebook topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- RAM topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A hírek szerint 10%-ot vásárolna az Intelből az USA
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keem1
veterán
Nem az én kódom, átírni meg nem akarom. Egy viszonylag régi web app, amit 1000 éve használtam, kb. azóta nem is frissült, de most épp arra lenne szükségem. A saját webes motyóim 7.x komptibilisek (már egyre kevesebb ugyan, egyre kevésbé használok php-t, hanem szinte mindenre C#-ot). Nem is használnám a végtelenségig, de most pár hónapra kellene.
Azt hittem, ez kb. csak annyi lesz, hogy az apache configban nyitok egy új virtualhostot (amiből jelenleg is több van, phpMyAdmin, SQLite admin, stb.), megmondom neki, hogy "figyelj virtualhost, te most innen fogod a php5-öt használni". De nem... Dockert nem ismerem (kb. tudom mi az, de sose használtam), és nem éles helyzetben, 0 rutinnal, tapasztalattal terveztem nekiesni.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M-A R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Cooler Master MasterBox Lite5 500W
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E780 - i5 I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- Panasonic TX-L47E5Y 47" LED TV eladó
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite / 4GB RAM 64GB / Független / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest