-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cog777
őstag
válasz
Tav-Csoves #39040 üzenetére
De jo hogy emlitetted az AnyDesk-et... mar egy ideje probalok kulonbozo tavoli elerest hasznalni es mindegyik elegge laggos. RealVNC, ennek a proba es fizetos valtozata, TeamViewer, RDP ami mindig uj session-t nyit.
Kiprobaltam az AnyDesk-et es jobbnak talalom...
-
_q
addikt
válasz
Tav-Csoves #39040 üzenetére
A lite a legbiztosabb megoldás kideríteni megy-e szerintem. SSH-hoz nem kell más csak egy kiterjesztés nélküli üres ssh nevű fájlt rátenned az SD kártyára (ha ezt nem teszed meg, akkor nem is fog menni az SSH). Utána megnézni mi az IP címe a rapsberrynek és putty-val rácsatlakozni.
64 biteset egyelőre hanyagolnám a helyedben, mert még nagyon alfa vagy még az előtti állapotban van, nem stabil, tele hibákkal. Persze ha végre sikerül beüzemelned, akkor utána tesztelheted a 64 biteset is, de szerintem először törekedj a biztosra és onnan építkezz tovább.
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged