- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mac vagy Windows? Az egér nem ugyanúgy működik… – Tech Percek #17
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- OLED monitor topik
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keem1
veterán
válasz
golya87 #38306 üzenetére
Ez attól függ, mármint az Adblocker detektálásától... Ha a reklám letöltődését figyelik (doublecheck), akkor mindegy mivel blokkolsz, észre fogják venni.
Magát a reklámblokkolást többféle módon kísérlik meg detektálni, így a blokkolás elrejtése is ezekhez igazodó, többrétű eszközöket kíván.
Találkoztam már olyan oldallal, ami az Adguard DNS általi blokkolást észrevette, más oldal viszont nem. -
ztsoft
őstag
válasz
golya87 #38306 üzenetére
Most néztem a Totalcar.hu-t, de nekem nem jött ilyen üzenet, sőt, még csak nem is jelezte, hogy észlelte. Igaz, nálam tiltva vannak a harmadik féltől származó sütik meg a követők is. Csak uBlock Origin van.
Egész jól működik a Firefox beépített védelme, 1 627 nyomkövető blokkolva 2020. május 21. óta.
-
válasz
golya87 #38306 üzenetére
Én nem használok adblockert, a pihole-lal próbálkoztam egy időben, de nem tudtam használni, akkor javasolta vki az AdGuard DNS szerverét, nálam ez a routeren van beállítva, de arra is sok oldal panaszkodik. Hátránya a pihole-lal szemben, hogy nem lehet whitelist-et beállítani (ezért fizettem elő a PH-n a prémiumra), viszont kiszűr egy csomó gyanús és veszélyes weboldalt, a reklámokon felül. Ingyenes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OpenWRT topic
- Mac vagy Windows? Az egér nem ugyanúgy működik… – Tech Percek #17
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Gamer PC - R5 5600, RTX 3080 és 16gb RAM + GARANCIA
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - DDR5 - i7-14700KF - RTX 5070 - 32GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - DDR5 - i5-12400F - RTX 5060Ti - 16GB RAM -1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RTX 4060/4070/5060/5070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- i7-13700 / Z790 / 16 GB DDR4 / 256 GB SSD / 4 TB HDD / RM750X félkonfig
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest