- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mindent kiváltana az UB-Mesh protokollal a Huawei
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keem1
veterán
válasz
golya87 #38306 üzenetére
Ez attól függ, mármint az Adblocker detektálásától... Ha a reklám letöltődését figyelik (doublecheck), akkor mindegy mivel blokkolsz, észre fogják venni.
Magát a reklámblokkolást többféle módon kísérlik meg detektálni, így a blokkolás elrejtése is ezekhez igazodó, többrétű eszközöket kíván.
Találkoztam már olyan oldallal, ami az Adguard DNS általi blokkolást észrevette, más oldal viszont nem. -
ztsoft
őstag
válasz
golya87 #38306 üzenetére
Most néztem a Totalcar.hu-t, de nekem nem jött ilyen üzenet, sőt, még csak nem is jelezte, hogy észlelte. Igaz, nálam tiltva vannak a harmadik féltől származó sütik meg a követők is. Csak uBlock Origin van.
Egész jól működik a Firefox beépített védelme, 1 627 nyomkövető blokkolva 2020. május 21. óta.
-
válasz
golya87 #38306 üzenetére
Én nem használok adblockert, a pihole-lal próbálkoztam egy időben, de nem tudtam használni, akkor javasolta vki az AdGuard DNS szerverét, nálam ez a routeren van beállítva, de arra is sok oldal panaszkodik. Hátránya a pihole-lal szemben, hogy nem lehet whitelist-et beállítani (ezért fizettem elő a PH-n a prémiumra), viszont kiszűr egy csomó gyanús és veszélyes weboldalt, a reklámokon felül. Ingyenes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G3 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD RX 6600 8GB Zalman S2 TG EVGA 600W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest