- OLED monitor topic
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Gaming notebook topik
- Házimozi belépő szinten
- Apple MacBook
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
BalanceR #38303 üzenetére
"a kijelző háta, és a borda között még van egy fél centi, a levegő meg jól szigetel..."
Nekem van itthon forró levegős fritőz, azért elég jól átsülnek benne a dolgok...
"Jumperkábelekkel elviszed onnan a kijelzőt, máris letudva a probléma"
És abban a pillanatban az egész az értelmét is veszti.Én arra céloztam egyébként, hogy ez a konstrukció több sebből vérzik. Az armor típusú tokok alacsonyan tartják a hőmérsékletet, azzal valószínűleg nem lenne gondja a kijelzőnek, de itt kis bordák vannak, a kijelző pedig felülről pont elzárja a szellőzést. Ventilátor szóba se jöhet. Ezért tuti, hogy a házban a hőmérséklet felülről verdesi majd a 70 fokot.
No offense, ezt nyilván nem a hozzászólásod ellen írtam, csak egy indoklás, hogy miért akciós ez a konstrukció.
Két éve vettem egy nagyon akciós érintős tft kijelzőt, 640x480/60Hz, postával együtt sem volt tán 2500Ft.
Gameboy-t építettem belőle. A kijelző maga nagyon szép képet ad, csak az eladó elfelejtette közölni, hogy az érintő része abban a pillanatban megszűnik működni, amikor a CPU alulról elkezdi melegíteni. WTF?! Szerencsére a játékhoz nem kell az érintő, de ha raspbiannal akartam volna használni, csalódás/refund lett volna. Egy hétig nyomoztam, milyen szoftveres oka lehet, hogy eltűnik a touch. Pedig csak egy Pi Zero volt a háta mögött, aminek a hőtermelése sacc/kb negyede a Pi4-nek.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED monitor topic
- Android játékok topikja
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Egy friss tanulmány szerint az AI-ban utazó cégek 95%-a csak elégeti a pénzét
- Energiaital topic
- Microsoft Office és Office 365 topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fotók, videók mobillal
- Windows 11
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (RX 570 8GB, Ryzen 5 1600, 16GB Ram, SSD) Beszámítás! Posta ok (38)
- Lenovo Gamer All in One: i7, 16gb, 512gb, Full hd, Nvidia GF. 840A, JBL hang
- Asztali PC , R7 5700G , RTX 4060 , 32GB DDR4 , 1TB NVME , darkFlash
- Gamer PC i7 32GB Rtx 3080
- Gamer PC // RTX 4060 // Ryzen 5 5500 // 32GB RAM // 1TB SSD
- Konica Bizhub C220 A3 fénymásoló
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N4 ADATA 600W
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman N4 Chieftec 400W
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest