- Szenzorosan védett 12V-2x6 kábel jött az ASRock berkeiből
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Hobby elektronika
- Mini-ITX
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Külső SSD operatőröknek: Aiffro P10 bemutató
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PistiSan
addikt
válasz
lkristóf #37976 üzenetére
Dehogy is, nem erről van szó!
Dockerből akármivel kisérletezhetsz amihez van image készítve(vagy készíthetsz sajátot), ezek a progik nem szemetelik tele a rendszered, úgy fut majdnem mint egy virtuális gép ami rá lát a rendes rendszerre is, ha mégsem kell amit fel raktál akkor törlöd az imaget és kész, nyom nélkül el tűnt. Én a pihole-t raktam fel dockeről ki próbálni, de nem tudtam arra használni amire akartam, 1 paranccsal töröltem. Amire még jó, amikor egy linuxot össze állítanak akkor egy csomag listában ott van az összes alkalmazás, azok már nem igazán frissülnek, csak biztonsági javításokat kapnak, pl a raspbianban található qBittorrent (qB továbbiakban) 1 évvel régebbi kiadás mint a jelenlegi legfrissebb, a dockeres verzióban a legfrissebb van fent. Meg tudsz dockerben lehet több verzió is ugyan abból a progiból egymás mellett ha arra van szükséged, én is csak alap szinten ismerkedtem meg vele a fent linkelt videók alapján. A qB sokkal gyorsabb mint a Transmission, de ez nem a docker miatt van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ingatlanos topic!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szenzorosan védett 12V-2x6 kábel jött az ASRock berkeiből
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nintendo Switch 2
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- iPhone topik
- Parfüm topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Új Acer Predator 16 WQXGA 165Hz G-Sync i9-13900HX 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 32GB 1000GB 1 év garancia
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest