- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- SSD kibeszélő
- SONY LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cigam
titán
válasz
ludarazs #31566 üzenetére
Akkor a nemrég említett plex szerver lenne a jó választás.
Regisztrálsz egy plex fiókot. Telepíted a szervert. Itt egy WEB-es felületen beállítgatsz mindent (hol vannak a képek, videók, stb...). Ezekután a plex kliens (ami lehet akár egy böngésző is) az adott fiókkal bejelentkezve eléred a médiatárat.
Majd lehet készítek egy leírást, de most éppen behalt az egyik merevlemezem, mentem ami menthető. Munka is van dögivel, angolul tanulok, ... nem sok szabadidőm van mostanság, plusz lehet nem is én vagyok a legjobb ember ennek a megírására.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A32 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 16GB I 512SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest