Hirdetés
- Elsőként veti be DRAM lapkák gyártásához a High-NA EUV-t az SK Hynix
- IFA 2025: Az Acer sem hagy minket 720 Hz-es monitor nélkül
- Megérkezett a Dolby Vision 2
- IFA 2025: Játék mellett munkára is ajánlott az új kimaxolt Predator notebook
- A cache-rendszeren és a multiprocesszoron változtat az AMD-féle UDNA
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzz
aktív tag
válasz
fpeter84 #30147 üzenetére
Nem vágyom androidra
Gondolok a jövőre is, nem szeretnék olyasmibe belefogni, amihez lövésem sincs és az android ilyen. Az OBD jól meg linux alatt, minden kódot ki tudok olvasni és a Delphim csak annyit írt, hogy ABS szenzorhiba, linux alatt megtudtam, hogy jobb első
Amúgy ez egy 97-es modell, multiplexer kell hozzá és ezt egyszerűbb linux alatt megvalósítanom, mint droidon (eddig kézzel dugdostam át a portokat, de könnyen automatizálható és akár wifin át a szobából meg tudnám nézni ha panasz van). Az autóban nincs 2DIN magas helyem, gyári eszközök ezért nem jöhetnek szóba. Talán egy androidos X kliens, mint egy kijelző megfelelhetne, de az megint bonyolítja a dolgot. Reméltem, hogy valaki tud ajánlani egy bevált típust.
A rádióról jó, hogy szólsz, nem gondoltam, hogy problémás lehet
az RTL chipes DVB-T jól megy a laptopon, megpróbálom majd azzal, de a rádió eredeti helyén megmarad a gyári kazettás is, szóval vész esetén azt is lehet hallgatni. Mi a gond a rádiókkal amúgy RPi-n?
Új hozzászólás Aktív témák
- Facebook és Messenger
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Akciókamerák
- Escape from Tarkov
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- További aktív témák...
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V34 - RYZEN 7 5700 - RTX 4060 - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V32 - i5-14400F - RTX 4060 - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V81 - DDR5 - i5-14400F -RTX 5060 -16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- Asztali PC , R7 8700F , RTX 3070 Ti , 32GB DDR5 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Asztali PC , i7 12700e , RTX 3070 , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3323
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest