-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
Pulsar #29294 üzenetére
ha noobos multiboot vagy régebbi rendszer, nem up-to-date, akkor lehet nem támogatja azt, hogy bemozgassa a másik particióra.
Ha más nem, akkor linux alól (akár live ubuntu pendriveről) meg tudod szerkeszteni a kártya rendszer részén az etc -ben, ahogy egyébként is csinálnád gép előtt ülve.
Gondolom nem olyan amatőr hiba, hogy valójában wpa_supplicant.conf.txt csak elrejti a kiterjesztését a rendszer
(#29295) MaCS_70
nem azt mondta, hogy ugyanannyiért, hanem, hogy ugyanígy (avagy megegyezik vele a csomag)(#29287) chris-v
nocsak, nem is tudtam, hogy japánban is gyártatják. Az tudtam, hogy a brit gyár sony, de lehet akkor hazai pályán is tolják.
Amúgy mind kb egyforma, mind egyformán támogatott szoftverileg. Ha valami új ram fajtát kezdenek el használni, vagy ilyesmi, akkor kellhet friss oprendszer kép (vagy csak a boot tartalmát kézzel frissíteni hozzá, ha régebbi rendszer). A kínai is legfeljebb annyiból más, hogy esetleg nincs raja fcc és ce, de csak annyiban lehet más az olyan is, hogy nem kell utána fizetni a nyugati licenszdíjat a gyártónak. Bár nem is tudom van e még ilyen fajta kínai változat, vagy az is nemzetközi csak kínában készült. Piros nyákosról rég hallottam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen házat vegyek?
- Túra és kirándulás topic
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy A33 5G - a három az majdnem öt
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED monitor topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Lian Li 011Dynamic Evo/RTX4070Super Eagle OC/Intel Core i5-14600K/DDR5 G.Skill Trident Rgb 6000MHz
- MSI MPG Z390 GAMING EDGE AC Alaplap + Intel Core i7-8700K
- Kezdő Gaming PC - MSI 390, i7 8700K, RX Vega 56, 16 GB RAM
- GIGABYTE Z390 M Alaplap + Intel Core i7-9700K + Be Quiet! SHADOW ROCK 2
- MSI Z590-A PRO Alaplap + Intel Core i5-10600KF
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest