Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• azbest

félisten

válasz Pulsar #29294 üzenetére

ha noobos multiboot vagy régebbi rendszer, nem up-to-date, akkor lehet nem támogatja azt, hogy bemozgassa a másik particióra.

Ha más nem, akkor linux alól (akár live ubuntu pendriveről) meg tudod szerkeszteni a kártya rendszer részén az etc -ben, ahogy egyébként is csinálnád gép előtt ülve.

Gondolom nem olyan amatőr hiba, hogy valójában wpa_supplicant.conf.txt csak elrejti a kiterjesztését a rendszer ;]

(#29295) MaCS_70
    nem azt mondta, hogy ugyanannyiért, hanem, hogy ugyanígy (avagy megegyezik vele a csomag) :D

(#29287) chris-v
    nocsak, nem is tudtam, hogy japánban is gyártatják. Az tudtam, hogy a brit gyár sony, de lehet akkor hazai pályán is tolják.
    Amúgy mind kb egyforma, mind egyformán támogatott szoftverileg. Ha valami új ram fajtát kezdenek el használni, vagy ilyesmi, akkor kellhet friss oprendszer kép (vagy csak a boot tartalmát kézzel frissíteni hozzá, ha régebbi rendszer). A kínai is legfeljebb annyiból más, hogy esetleg nincs raja fcc és ce, de csak annyiban lehet más az olyan is, hogy nem kell utána fizetni a nyugati licenszdíjat a gyártónak. Bár nem is tudom van e még ilyen fajta kínai változat, vagy az is nemzetközi csak kínában készült. Piros nyákosról rég hallottam.

Új hozzászólás Aktív témák