-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
GAgyiXyXy
aktív tag
válasz
cinemazealot #26649 üzenetére
Én fejlesztéshez eclipset használok PyDEV pluginnel, eclipsben van RSE (Szerintem a NEtBeans-ben is kell valami hasonló), így asztalin fejlesztek, de közvetlen a PI-n lévő állományokat editálom, nem kell másolgatni, hanem vnc-n próbálok ha kell, vagy shh-n keresztül, mikor melyik...
Valamiért eclipse nagyon bejön, pedig feltettem a netbeanst is, de elsőre nem állt kézre, nem értettem. Az eclipse meg adta magát. -
s3toraph
senior tag
válasz
cinemazealot #26649 üzenetére
Köszi.
Nem tudom ezt a felcsatolást hogyan kell, de majd utána olvasok. Alapvetően jó lenne ha natívan a pi-n futna az IDE.(#26650) ampulla:
Kipróbálom a netbeanst és ha használható akkor marad. Végül is ha kész a progi, azt már nem a netbeans fogja futtatni, hanem a python3, csak addig elbírja-e a netbeanst ez kell kipróbálnom.
A tippet köszi.Mindenkihez:
Felraktam a pi-re a sypder-t, de csak a 2-t teszi fel, amihez python 2.7.3-at akar használni. Raspbianra nincs a spyderböl olyan verzió ami python 3-at tud kezelni?Ha nincs, akkor spyder kilőve.
A parancs az ennyi ugye:sudo apt-get update
sudo apt-get install spyder
Nem lehet olyan megadni hogy install spyder3. A win8.1-re feltelepített anacondában spyder 3 van és ismeri a python 3.6.0-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- Path of Exile (ARPG)
- LEGO klub
- Tőzsde és gazdaság
- Kerékpárosok, bringások ide!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Nintendo 3DS és DS topic
- Az AMD-vel tervezi a következő generációs Xboxokat a Microsoft
- ZIDOO médialejátszók
- További aktív témák...
- AMD/be quiet számítógép eladó !!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 5070 +Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- GIGABYTE Z390 M Alaplap + Intel Core i7-9700K + Be Quiet! SHADOW ROCK 2
- i5-13600KF, RX 9070, DDR5 32GB, 1 TB M.2, Fractal North TG és sok garancia
- Kezdő Gaming PC - MSI 390, i7 8700K, RX Vega 56, 16 GB RAM
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- HP 635 laptop eladó
- 10% -tól elvihető. Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetés! Lenovo Legion Pro 7
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged