Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Projektor topic
- sRGB? DCI-P3? Ez áll a színhelyesség mögött.
- A Sony megmutatja milyen monitor illik a PlayStation 5-höz
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- ASUS ROG Ally
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Valami baja van a tápomnak
- Bambu Lab 3D nyomtatók
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crvsh3R
senior tag
válasz
azbest
üzenetére
Értem, hogy segíteni akarsz, de ezek számomra alap dolgok. Közben úgy néz ki megoldódik a dolog, bár nem értem, hogy miért így. Olvastam eg fórumon, hogy elsőre mindig ez van, de NOOBS reboot után már hibaüzenet nélkül megy tovább. Érdekes módon tényleg így van. Hibaüzenet kiírásakor újraindítottam NOOBS-ot, ismét kiválasztottam a telepítendő rendszereket és már telepíti is (igaz elég lassan csordogálnak le a rendszereket, de gondolom ez a kiszolgáló miatt van).
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Kuponkunyeráló
- A vártnál korábban érkezhet a Xiaomi 17 Ultra
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Projektor topic
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- sRGB? DCI-P3? Ez áll a színhelyesség mögött.
- További aktív témák...
- Most èrkezett! Kingston 1TB NV3!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HP EliteDesk 800 G5 DM Desktop Mini - Intel Core i5-9500T 16GB 256GB SSD (utolsó darab) (ELKELT)
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T2000 32GB 512GB 15.6" 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
wassermann