- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Gaming notebook topik
- Megfizethető, Pulse szériás Sapphire alaplap DDR5-ös Ryzenek alá
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Bluetooth hangszórók
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
.Farkas.
tag
válasz
MaCS_70 #25889 üzenetére
Szoval van egy NAS van 1 Raspberry.
Raspberry-re felraktam a Sonarr-t. Webes feluleten kivalasztok 1 sorozatot es keri h adjam meg az eleresi utvonalat (onnan nezi a meglevo reszeket stb.). Ez nekem a NAS-on van.
Mivel qrvara nem tudtam sajnos SSH-rol felmountol, 99.9% az en tudatlansagom miatt ezert ahogy irtatok, Libreelec grafikus feluleten csatlakoztam a megosztasra aminek a neve Downloads.Gondoltam ezt szepen felmountolja mondjuk a /media/-ba vagy /storage-ba de sehol nem talalom.
Na mind1 ugyerzem visszaterek OSMC-re ott ezek valahogy elsore osszejottek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest