Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• rento

őstag

válasz Csicsóka #25788 üzenetére

A helyzet a következő:
    Szépen forrasztva és zsugorcsövezve összejött a hosszabbítás, tökéletesen felismeri a kamerát, viszont mikor kipróbálnám és várom hogy lássam a képet eldobja az usbt, mintha kihúznám. Aztán pár másodperc múlva újra felismeri, de csak fekete képet látok. Kipróbáltam, hogy 3db gyári usb hosszabbítóval kötöttem össze a gépet a kamerával és úgy is ugyan azt csinálta mint amikor az általam forrasztott utp-usb hosszabbítóval kötöm össze. Tehát a hosszabbítás az tökéletes, nem gond neki az utp. Ha csak 2 usbhosszabbítóval próbálom akkor megy a kamera, 3nál már fenn áll a probléma, pedig max 3m a hossza. Az 5v átmegy a 13m-s toldott kábelen, lemértem, 4,97V-t mértem, tehát az áramerősségel lesz gond szerintem. Usb jelerősítő kéne jól gondolom?

cigam: Amire nekem kell megfelel. Van itthon egy db. Sunell ipkamera és akkora szívás van vele, főleg a kezelőfelületével, hogy hihetetlen. Vettem 3db vadi új dome-ot az említett márkából, fullhds, 2mpx, poe, stb...
    2hete küzdök vele, hogy kapjak végre olyan firmwaret a kínaiaktól, hogy tudjak nasra rögzíteni. A képétől sem vagyok elájulva, ahogy nézem ez az olcsó dascam simán hozza azt a szintet. Szóval most viasszaküldöm a Sunelleket a cégnek ahonnan vettem, aztán csináld magad lesz ezzel a dascammal és a pivel.

Új hozzászólás Aktív témák