Hirdetés
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flowtation
őstag
Szia!
Most megcsináltam, egyből működött. Ugye mindig kiírta a sarokban, hogy frissítés elérhető, de nem csinált semmit. Én letöltöttem a 7.0.3.tar.gz fájlt, és akkor ért a meglepetés, hogy ez már ott van az update mappában, csak tar véggel. (elvileg mindkettő jó, azt olvastam) Így egy sima újraindítással települt is, az LE kezdőképernyőn ki is írta. -
Celtis
veterán
Ha telepítés közben megnézed, hogy mit ír ki a képernyőre, akkor fogod látni, hogy mi az oka a sikertelen frissítésnek.
Elképzelhető, hogy a 7.0.3 sem hajlandó már 256MB-os rendszer partícióra települni, ugyanúgy, mint a legújabb LE8 alfák. (De ez csak feltételezés) Ebben az esetben kell csinálni egy mentést, újrarakni a rendszert és helyreállítani a mentésből.Nem tudom mi probléma oka a mentésnél. Az új mappa nálam is mindig szürke. Egyszerűen be kell böngészni a saját mappákban a backup foldert és oda menteni. Ha nincs hely, akkor meg dugj be egy pendrive-ot.
Sok helyet egyébként a korábbi mentések tudnak elfoglalni. Nézd meg a backup folder tartalmát és töröld a régieket. A Logs folderben is lehet takarítani. Ezeket hálózaton keresztül is megteheted.
Új hozzászólás Aktív témák
- Pánik a memóriapiacon
- Ultra jó ajánlattal lépheti át a Vivo a 7000 mAh-t
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- alza vélemények - tapasztalatok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen autót vegyek?
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
- További aktív témák...
- 96GB DDR5/ RTX 5070 Ti/ Ryzen 7 7700X/ PRIME X670-P/ Freezer 36/ új, bontatlan/ garancia
- Igényes, esztétikus gamer PC - i5 12400F / 32GB / RTX 3070 / 1TB NVMe / 650W Silver
- Egyedi PC építés Neked, stílusra és teljesítményre szabva
- HP ProDesk 600 G5 i3-9100 16GB 512GB 1 év garancia
- HP ProDesk 600 G5 i3-9100 8GB 256GB 1 év garancia
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- Apple iPad 9th Gen 256GB, Wi-Fi+Cellular, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
wassermann