Hirdetés
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr Dini
addikt
válasz
Headless
üzenetére
Nekem egy ősrégi wheezy verzió-n tökéletesen fut a chromium. De én még régebben csináltam egy chromiumot openelecre, ami szerintem messze gyorsabb valamiért, mint Raspbian alatt... Amúgy ha nem elérhető alapból lehet magadnak is fordítani!

Más: Vettem egy TTL kábelt a nasomhoz, h tudjak kernelt módosítani. A nas u-boot bootloadert használ és el lehet vele intézni, h pendriveról bootolja az egész os-t. Még nem próbáltam, de akkor ezek szerint lehetséges ezt a málnán is kivitelezni? Csakmert szeretném inkább a gyors pendriveom használni rendszerbetöltésre stb és inkább a 64 gigás SD kártyát hagynám meg zenéknek, filmeknek stb.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
Headless
üzenetére
Igazából csak azért szerettem volna a Chrome-ot, mert a notimon rá vagyok kényszerítve a synology kiegészítők miatt és jól jött volna a könyvjelző és jelszó szinkronizálás. Pl. munkahelyen ha van kis időm és találok valami érdekes dolgot, akkor azt egyszerű csak könyvjelzőbe tenni és ha kütyüznék a pi-vel, akkor rögtön ott az infó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali médialejátszót?
- Gumi és felni topik
- Formula-1
- OLED TV topic
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Pánik a memóriapiacon
- Ultra jó ajánlattal lépheti át a Vivo a 7000 mAh-t
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- alza vélemények - tapasztalatok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- 96GB DDR5/ RTX 5070 Ti/ Ryzen 7 7700X/ PRIME X670-P/ Freezer 36/ új, bontatlan/ garancia
- Igényes, esztétikus gamer PC - i5 12400F / 32GB / RTX 3070 / 1TB NVMe / 650W Silver
- Egyedi PC építés Neked, stílusra és teljesítményre szabva
- HP ProDesk 600 G5 i3-9100 16GB 512GB 1 év garancia
- HP ProDesk 600 G5 i3-9100 8GB 256GB 1 év garancia
- Apple iPhone Xs 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Macbook Air M1 8/256 Retina! Makulátlan! Akksi 96%!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V330: i5-8250U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

wassermann