Hirdetés
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
válasz
bogabi #20055 üzenetére
Az MVC elvileg egy plusz track a BD stream-ben. Mellette mindig van egy 2D AVC alap track és az MVC track tartalmazza a stereo különbözet információt a 3D megjelenítéshez. Ez alapján visszafelé kompatibilisnek kellene lennie az MVC-t nem ismerő lejátszókkal. Legalább is ha jól értettem amit legutóbb olvastam róla Wikipedia-n.
-
azbest
félisten
válasz
bogabi #20055 üzenetére
Lehet a 3d miatt, de a truehd / master audio is nagyobb proci erőt kíván. A pi2 ehhez már elég gyors, de a régi pi-n szaggatott. Lehet a MVC 3d kép és a hd hang együtt megint sok.
Lejátszás közben meg lehet jeleníteni a procik terhelését / statisztikát is. Nekem pl a jobb egérgombra a kép tetején jelenik meg. Köss rá egy egeret, ha távirányítóval nem lehet elővarázsolni. A kép tettején valami ilyesmit láthatsz, neten talált példa [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS notebook topic
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gyúrósok ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- 2026-ra halasztották a Crimson Desert megjelenését
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen routert?
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Asrock Mini ITX PC
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Asrock FM2 AMD PC
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 16GB 512GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2906, 100% Akkumulátor
- HP EliteBook 830 G5 16GB 256GB 13.3" FHD IPS
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest