Hirdetés
- Új képmotorral mutat fügét a ChatGPT a Google banánjának
- Izmos kis "2 az 1-ben" MoDT alaplapot villantott a Minisforum
- Az Enermax tényleg nem viccel, ha az új tápjának garanciaidejéről van szó
- Egybegép lesz vagy ház? A Corsair sem tudja eldönteni.
- A Qwertykeys új klaviatúrái szépek, igényesek és sokrétűek
- Egybegép lesz vagy ház? A Corsair sem tudja eldönteni.
- Milyen monitort vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- E-book olvasók
- DUNE médialejátszók topicja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Apple asztali gépek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szasanyi
félisten
válasz
PpenoO
üzenetére
Az egy manuális update amit nekem kell elindítanom és ami felkínál egy rakás mindenfélét, nem kell(ene) tudnom melyik legyen letöltve és telepítve. De még annál sem tudtam eldönteni, ahol alul kiírja a nevét hátha ha még azt sem. Kipróbáltam, de nem megy.

dugesz77: ez alapján úgy tűnik Te nem használod... ugye?
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akksi, MS4011
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. Erről nem is tudtam,hogy van hozzá kezelő. Viszont az is igaz,hogy minden nap értelmetlen frissíteni. Ahogy írod néha többet ront mint javít. Én rá szoktam lesni hetenként és ha látok normális fejlődést akkor lefrissítem.

wassermann