Hirdetés
- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
- ARC vs eARC — Ilyet is tud a HDMI-d? 🤨
- A következő évtizedbe repíti a NAND hatékonyságát a Samsung új kutatása
- ASUS blog: kisebb, de nem gyengébb – a mini PC-k forradalma
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- KártyaPC topik (Odroid, Olinuxino)
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dugesz77
őstag
Ő a harmadik nagy rendszer. Ugyan úgy Kodi-ra van kihegyezve. Szerintem érdemes két kártyát használni. A tesztverziót, próbálgatásokat én egy másod kártyán csinálok. A főkártyámon nekem is egy jól belakott rendszer van. Lehetne sd kártya tartalmakat mentegetni de nekem ez így egyszerübb. Sőt van egy harmadik kis sd is azon meg Volumio van zenélgetéshez.
-
Kicsúsztam a szerk.időből: ugye ha egyik disztrón (pl osmc) exportálom a médiatárat egy külső tárhelyre, azt fogom tudni importálni egy másik disztrón (pl xbian)? Mert két nap volt, mire normálisan begyűjtötte az adatokat, ezt nem szívesen várnám végig mégegyszer, hogy kipróbáljak egy másik disztrót...

Új hozzászólás Aktív témák
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- A Vivo S50 Pro mini is beáll a sorba
- Gumi és felni topik
- Milyen monitort vegyek?
- Mesterséges intelligencia topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- AMD RYZEN 7 7800X3D/RTX 5070/32GB RAM/1TB NVMe/750W
- AMD RYZEN 7 7800X3D/RTX 5080 16GB/32GB DDR5/1TB NVMe
- Új, Gamer félgép - ASUS B860M-A WIFI + Intel Ultra 5 245KF + Patriot Viper 2x16GB DDR5 6000MHz CL30
- DDR5 Gamer PC - I5 12400f, RTX 3070, 16gb RAM
- Mini PC - HP ProDesk 405 G4 DM / Ryzen 5 PRO 2400GE / DDR4 / NVMe / HDMI / több db / számla
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I W10 I Cam I Gari!
- LG 43NANO763QA 108 cm / 43 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

wassermann