Hirdetés
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- Milyen SSD-t vegyek?
- Pánik a memóriapiacon
- Milyen egeret válasszak?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen notebookot vegyek?
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mittu88
senior tag
eBay-ről vettem 14000 Ft-ért, ingyen postával, 8 nap alatt ért ide (ez mondjuk furcsán gyors volt). Garancia így nehezen érvényesíthető (hongkongból jött), így utólag már lehet jobban jártam volna, ha magyar oldalról veszem. Kétezret megér a garancia, csak hülye voltam.
-
Kroni1
veterán
Vagy személyesen veszed a két hely valamelyikén ahol van belőle és akkor 16k alatt maradsz, vagy fhd-ról rendelsz, és vársz. Ott olcsobb, de nincs raktáron, ha tőlük veszed akkor áprilisban lesz csak abból valami... Itthon nincs más forrás, de külföldrol se olcsobb nagyon semmivel ha jol tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Pályára állt a BME nagy dolgokra hivatott kisműholdja
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- BestBuy ruhás topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Pánik a memóriapiacon
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- További aktív témák...
- !!AKCIÓ!! GAMER PC AMD Ryzen 5 5600X/MSI MPG B550 GAMING PLUS/GeForce RTX 4070 DUAL 12 GB/32GB DDR4
- Qnap TS-463U, 4 magos AMD CPU, 2x2TB WD Red, 8GB, 2x10GB sfp, 4x 1GB LAN
- Eladó gamer pc, intel i7, GTX 1080 TI
- INTEL PC ULTRA 7 265KF - RTX 5070/5080 - 32GB DDR5 - 2 TB M.2 SSD - 360 AIO/Garanciás-Beszámítás
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 32GB RGB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB ASUS TUF Gaming GT501 CM 750W
- TP-Link Archer C1200 Wireless Dual Band Gigabit Router v2.0
- Bomba ár! HP 250 G7 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" HD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Saeco Talea Giro Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
wassermann