Hirdetés
Aktív témák
-
Seagull
tag
válasz
Hacked_3940
üzenetére
Szia! Nagyon szépen köszönöm a tanácsot, de sajnos így semm működik, pedig mindent úgy csináltam, ahogy írtad. :) De windowsban csak 7. Egyébként hasonlóan csináltam eredetileg is, csak nem nyomtam be a Noems-t, és a Ramdrive parancs elejére nem raktam Devicehigh-ot, csak a sima Device-t. De próbáltam már /a kapcsolóval (EMS) is, de úgy sem ment.
A dos verziószámát nem tudom, nem tudom mit használ a Windows.
A Windows, az olyan 1 éve van fenn. Win98 SE.
A gép meg nem PI. Sajna ;) Duron 700-as 256 Mb Sd Rammal. Igazából nincs szükségem a Ramdrive-ra, csak pusztán kíváncsiságból akarom kipróbálni, hogy mennyire dobja meg a rajtalévő progikat.
Kösziszépen, várom a további hozzálszólásokat! :)
Sziasztok!
Seagull
Aktív témák
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Sorozatok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Home server / házi szerver építése
- HP notebook topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Crimson Desert
- Óra topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4373, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 7800X3D / RX 6900XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal, plusz csuklótámaszok
- Dell Latitude 5410 - 14", Core i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest