Hirdetés
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Túl nagy alkatrészt vettél? Így kerülheted el a PC-építés legnagyobb hibáját
- MWC 2026: leégsz, ha nem figyelsz a TCL 15 ezer nites panelje előtt
- Második villámcsapás: teszteltük a ROG Raikiri II Xbox kontrollert
- 100 TB-os HDD-k felé vezető alapot prezentált a Seagate
Aktív témák
-
Kisgyerek
csendes tag
Csaó!
Én nálam legjobban a 160-es damil jött be.
Tudod 179 cm magas vagyok,ezért ez a hossz volt a legideálisabb az 512es ram húzásához.Ha ennél rövidebb volt,akkor a ram eleje(felém eső oldala) kevésbé kopott a betonon,mivel sokat volt a levegőben.
És ugye -mint azt komoly tuningbarátaim is tudják- ha nem azonos a beállitás(itt a -betonon- huzott ram két végén mért hangerő decibel értékét vesszük alapúl ),akkor hivjuk asszinkronnak.
Amennyiben sikerül szinkronba hoznunk a beállitást (nekem ez kb 6 db 512 mb ram asszinkronra kopása után jött létre) ,akkor stabilan fog szaladni a ran,mindenféle kihagyás nélkül.
Javaslom a teszthez a Hungaroringet,mert a pontos mérés alapja a sima beton.Ja és persze ott pontos a mérőműszer!Ha már az F1-ben is elfogadják.........
Elsőre azért javaslom az 512es ramot,mert a kétoldalas jobban kiegyensulyozott,mint az egyoldalas.
Remélem sokat segitettem!http://prohardver.hu/pics/smileys/act_bouncin.gif
:)
Aktív témák
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Pánik a memóriapiacon
- Eredeti játékok OFF topik
- Energiaital topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- MWC 2026: Kezünkben a minden tekintetben európai okostelefon
- Napelem
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- ASUS notebook topic
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- Bambu Lab A1 Mini 3D nyomtató kifogástalan állapot
- Corsair Vengeance LPX 2x8GB 3000MHz DDR4 kit / Beszámítás OK!
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst mw1g3mg/a - 3 év gari - MAGYAR
- Intel I7-7700 / Beszámítás OK!
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3985, 100% Akkumulátor
- Beszámítás! Asus VG27AQ3A 27 180Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4258
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest