- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
Aktív témák
-
warmaster
aktív tag
Csak akkor a leinstabilabb, ha defaultban telepíted, a custom telepítést választasz, és értelmesen kiválogatod, ami neked kell, akkor szvsz. nagyon kis stabil rendszer, legalábbis nekem az elmúlt 3 évben a Me bírta 2x1 évig (újratelepítés hardvercsere miatt), a többi közül az XP 2 hónapig, de most már csak 2. rendszernek használom(az XP-t), ha VB-ben kell programozni, és SQL servert futtatni. Játékra office-ra, netezésre, filmnnézésre WinMe, mostanában a ME havonta 1X fagy kb le.
u.i. mondjuk mire előszörre sikerült kafán felraknom az Me-t, addig vagy 10x kellett újratelepítenem, de már profi vagyok :)) -
warmaster
aktív tag
Én inkább javasolnék egy windows cserét ha jogtistán van meg, akkor a downgrade ingyenes, ha meg nem, akkor meg olyan mindegy.
Aktív témák
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest