Aktív témák
-
cole1
csendes tag
Hello!
A problémám a következő: Néha(kb 2 hetenként) az xp-m összeomlik...
Nem is akárhogyan, amikor bekapcsolom a gépet azt a hibaüzenetet kapom, hogy megsérült a windows/system könyvtára... És az istenért nem tudok rájönni mi okozza ezt. Pár vírusírtó program, és formázás után arra a következtetésre jutottam, hogy a régi 20Gb-os quantum vinyómat le kell cserélni. Le is cseréltem egy 80 Gb-os Maxtorra.Gondoltam a problémát kiküszöböltem. Két hétre rá megint elszállt a rendszer... A hajamat tépem, mert nincs semmi ötletem már. A Memóriát lecseréltem, a vinyót is, új ide kábelek, vinyóra hűtést raktam,300 wattos codegen tápom van, +2db 8 centis házhűtőventi is segíti a hűtést...
Én az alaplapomra gyanakszom, ami egy ECS K7VTA3-as Lan+Raid-el.
Szerintetek? Létezik?
Köszi a segítségetek!
Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- FOTÓS beárazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- League of Legends
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Sony MHC-V43D Aktív hangfal, party hangszóró
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3409
- Gamer PC-Számíógép! Csere-Beszámítás! I7 13700F / RTX 4070Ti Super 16GB OC / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT OC 8GB CHIEFTEC Libra 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest