- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- ASUS ROG Ally
- Milyen TV-t vegyek?
- Fujifilm X
- Nem, nem szünteti be a grafikus vezérlőinek fejlesztését az Intel
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- Korrektnek látszó, ésszel árazott egeret dobott piacra a Corsair
- TCL LCD és LED TV-k
- Harmincadik születésnapja alkalmából megújult az AIDA64
Aktív témák
-
cole1
csendes tag
Hello!
A problémám a következő: Néha(kb 2 hetenként) az xp-m összeomlik...
Nem is akárhogyan, amikor bekapcsolom a gépet azt a hibaüzenetet kapom, hogy megsérült a windows/system könyvtára... És az istenért nem tudok rájönni mi okozza ezt. Pár vírusírtó program, és formázás után arra a következtetésre jutottam, hogy a régi 20Gb-os quantum vinyómat le kell cserélni. Le is cseréltem egy 80 Gb-os Maxtorra.Gondoltam a problémát kiküszöböltem. Két hétre rá megint elszállt a rendszer... A hajamat tépem, mert nincs semmi ötletem már. A Memóriát lecseréltem, a vinyót is, új ide kábelek, vinyóra hűtést raktam,300 wattos codegen tápom van, +2db 8 centis házhűtőventi is segíti a hűtést...
Én az alaplapomra gyanakszom, ami egy ECS K7VTA3-as Lan+Raid-el.
Szerintetek? Létezik?
Köszi a segítségetek!
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-H GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- G.SKILL Ripjaws V 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz F4-3200C16D-16GVKB
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Ripjaws V 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3337, 94% Akkumulátor
- ELADVA. Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető ASUS ROG Strix G18 G814JIR
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB ZALMAN N4 Enermax 650W
- Dell PA12 43NY4 65W utángyártott töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest