Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Fitzgerald

veterán

válasz RaGi91 #5934 üzenetére

Jaja a pályaismeret az gyakorlatilag minden kompetitív multis játékban kulcsfontosságú, de ahogy látom itt meg aztán tényleg különösen fontos.
    Az elmúlt egy évben csak BF1-et és Titanfall 2-t nyomtam online, de valami taktikusabb, dinamikusabb játékmenetű játékra vágytam már egy ideje. Taktikai játékok közül meg a mai napig a SWAT 4 az etalon számomra, nagyon sokáig nyomtam a multiját anno.
    Amikor megjelent a Siege, a tárgyhasználat, illetve az ahhoz kapcsolódó animációk miatt erősen a fiksön kategóriába esett nálam, és ez elriasztott, gyorsan elfordultam tőle. De ezen sikerült túljutnom idővel, és elkezdtem streameket nézni az új tartalmakról, és idővel újra megjött a kedvem hozzá.
    Aztán ennél nem nagyon van komoly játékosbázissal rendelkező, taktikusabb játékmenetű játék a piacon manapság, meg a sorozatról is van pár jó emlékem (a Raven Shield-re és a Lockdown-ra inkább nem emlékszem :D), úgyhogy gondoltam nekiállok.
    Nagyon kattanós pár óra után, nehéz abbahagyni. Utoljára tényleg a SWAT 4-es időkben éreztem ilyesmit, az meg nem mostanában volt.

Rony949 #5935

Igen, azóta nyomtam még pár órát, kaptam is szép fejeseket lehetetlen helyekről, úgyhogy a játék megválaszolta a kérdésemet viszonylag gyorsan :D

Új hozzászólás Aktív témák