Hirdetés
- Visszafogott, vékony és vezetékmentes ProArt billentyűzet jött az ASUS-tól
- Nem tiltották be a Teslát Kaliforniában, Robotaxival ünnepelt a márka
- Az ARM részvényeinek eladásában csúcsosodott ki az NVIDIA felvásárlási kísérlete
- Jobb tömörítő algoritmussal kínálja meg a DirectStorage API-t a Microsoft
- Mi történik, ha minden PCIe slot tele van?
Új hozzászólás Aktív témák
-
m1sk4r
aktív tag
Üdv. néktek!
A karácsonyi Steam-akció idején én is megvettem a Deluxe változatot. Pár napja kezdtem el vele játszani. Először nagy csalódásnak tűnt, le is töröltem, de tegnap adtam neki még egy esélyt. Azóta felfedeztem mit hogyan kell.
Ma játszottam free roamban és meglepődve tapasztaltam, hogy megengedte másik mozdony kiválasztását betöltés után. Az eredetileg egy elektromosat választottam, de észrevettem, hogy a rendezővágányokon található egy diesel tolatómozdony, így azzal elkezdtem összeállítani egy hosszabb teherszerelvényt. Miután végeztem nem engedett vissza a DB Class 101-be. Ezek szerint egy bizonyos idő letelte után maradnom kell abban a mozdonyban, amit betöltés után kiválasztottam?
Új hozzászólás Aktív témák

- Dell Precision 3561,15.6" FHD,i9-11950H,16GB DDR4,512GB SSD,T600 4GB VGA,WIN11
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i7-1255U vPro 4.7Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- 185 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4082, 90% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest