Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Brutálisan elszállhat az új PC-s Snapdragon fogyasztása
- Szeretne nagyobb versenyt a Microsoft, de nem szeretne túl sok gyártót a piacon
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Milyen monitort vegyek?
- Hobby elektronika
- Projektor topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kocsonya
tag
válasz
UNQL.Charlie
üzenetére
En elobb olvasok es utana kerdezek!
Ha nem tudsz angolul, akkor hasznald a sztakit.
Szerintem az egesz dolog nyitja a leirasod szerint az volt, hogy fingod nem volt a dologrol, hogy mit kell a biosban beallitani! Majd amikor vegre rajottel utana probaltad raterelni az ASUSra a dolgot. Szerintem tok egyertelmu, hogy a biosban hiaba allogatod a satan a raidet, ha kozben ides vinyoid vannak.
Szamomra ez jott le, es csak a vegen irtad le, hogy rajottel, hogy nem a sata raidet kell aktivalnod, hanem a sima pata raidet.
Szerintem ennyi volt a hiba es te nagyon okosan rajottel, csak hat kicsit keson!
Okos ember a sajat hibajabol tanul, a hulye meg abbol sem!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Arc Raiders
- PlayStation 5
- Meditáció
- alza vélemények - tapasztalatok
- Brutálisan elszállhat az új PC-s Snapdragon fogyasztása
- Szeretne nagyobb versenyt a Microsoft, de nem szeretne túl sok gyártót a piacon
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- Linux kezdőknek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 128-256SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 11700 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060 Ti OC 8GB Zalman Z1 PLUS ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest