Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mike710
aktív tag
válasz
üzenetére
Azt hol tudom meg nézni? Maga amit töltök 40mb/s jön de feladatkezeloben ha meg nézem részletesen azt mutatja, hogy 110mb/s dolgozik.
Látom mindig hajnalban jutsz csak géphez, szóval inkább úgy kérdezném, hogy mennyire állítsam a gyorsítótár értékekit?
A többinek utána nézek( hol kell beállítani stb) !
-
mike710
aktív tag
Sziasztok! Arra gyanakszom, hogy az 500mbites netet nem igazán bírja a HDD-m. Szerintetek raidbe lehetne kötni a western digital wd10ezrx-et a western digital wd10ears-al? Jobban bírná a letöltést?
-
mike710
aktív tag
Még annyi hogy érdemes csinálnom mondjuk egy 60gb os particiót a rendszernek? Ez nem befolyásolja a teljesítményt?
-
mike710
aktív tag
Sikerült megcsinálnom (tök egyszerü volt) Rég bénáztam ennyit. Köszönök mindent srácok és boldog új évet:-)

-
mike710
aktív tag
Öhm, igazából a játékok töltése lassú nekem meg amikor betölt a windows.
-
mike710
aktív tag
Én is SSD-t vennék ha lenne pénzem ez nem kérdés.
Jelenleg viszont nagyon kiköltekeztem év végére, annyit látok hogy, a winchesterek mindig maxon pörögnek a proci 16% ram alig megy és egyszerűen nem tölt a gép. Ezért gondoltam a raid 0-ra mert sokkal gyorsabb lenne a kockázatot meg vállalom.Köszönöm még egyszer, hogy segítesz.
-
mike710
aktív tag
0 és 1 es portokra.
A gyártó honlapján ezt találtam AMD SATA AHCI Driver (Preinstall driver, press F6 during Windows* setup to read from floppy).
Ezzel egy gondom van,nincs floppy meghajtóm.
De a windows7 telepítőbe azt írja betallózhatom cdről pendrive-ról stb..
Egyáltalán ez kell nekem?

-
mike710
aktív tag
Ott amit még választani tudok az az hogy As SATA Typpe.
De amikor elinditom mutatja hogy ott van a 2 winchesterem és nyomjam meg a ctrl+f-et.
Megnyomom de hogy ott nem lehet raidbe kötni a winchestereket az is biztos,nincs ott hogy raid type vagy bármi.
Alapból milyen RAIDmódba teszi a winchestereket a gép? Mert ha RAID 0-ba lenne akkor csak telepitenem kéne.
Ja igen,a következő problémám hogy nem látja a winchestereket a win7 telepítő.Honnan tudnék leszedni drivert?Elvileg erre az egész hajcihőre 5 percet kéne szentelnem szerintem ha tudnám pontosan mit hogy,ahhoz képest már délelőtt óta itt szenvedek vele.
-
mike710
aktív tag
Na ott kezdődik a történet röviden hogy, vettem új gépet és itt fogalmam sincs mit kell csak nagy vonalakban.
Egyik ismerősöm segített az előző gépen raidbe kötni, de már sajnos nem vagyunk jóba.Csináltam inkább képet a BIOS-ról, hogy mit csináltam idáig szerintem úgy egyszerűbb lesz.
[link] -
mike710
aktív tag
Sziasztok. Valaki tudna nekem segíteni RAID0-ba kötni a winchestereimet?
Egy gigabyte 990fxa-ud3as alaplapom van, és nem tudom mit csinálok rosszul de nem megy.
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 26
- Le Mans Ultimate
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- OpenWRT topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- LEGO klub
- Eredeti játékok OFF topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3844
- AKCIÓ! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- nVidia Quadro RTX 3000 Max Q SFF - Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600 XT 6GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
A többinek utána nézek( hol kell beállítani stb) !