Hirdetés
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- Indul a ChatGPT Health
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- CES 2026: az üzleti mellett a gamer szegmensben is újít az MSI
- CES 2026: felfrissült CPU-hűtők és két pihekönnyű egér a be quiet! gondozásában
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Projektor topic
- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA® driverek topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
lyzzard
aktív tag
válasz
m4csk4fogo
üzenetére
Orico külső USB3-as házakat használok laptophoz és PS4-hez, illetve az USB3 elosztóim is orico márkájúak, már jó ideje hibátlanul mennek, bár konkrétan ehhez még nem volt szerencsém.
-
lyzzard
aktív tag
Sziasztok!
Próbáltam a 'dinamikus' szóra keresve választ találni, de vagy én nem láttam, vagy nincs.
Jelenleg a gépemben volt egy 2 terás HDD és egy 120-as SSD, utóbbin a rendszer (W10 Pro), előbbin minden szemét és játékok.
Úgy adódott, hogy a 2 terás vinyó megadta magát, úgyhogy most bedobáltam a gépbe, amit itthon találtam, és dinamikus lemezként, spanned volume-ban próbálom kihasználni az összeadott méretüket. Az adatbiztonság hidegen hagy, csak programok vannak rajta, ha elszáll egy lemez miatt az egész, nem fogom kalapáccsal kiírtani a szomszédságot.
Ami érdekelne az az, hogy ha a Windowst kellene újratenni, akkor telepítés után mi látszódna ebból a kötetből? Vagy húzzam le telepítés előtt, és utána nyomjam vissza újra? Fogja látni az új rendszer az előző által felépített kötetet?Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- CES 2026: Így söpört be a Garmin öt innovációs díjat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Alkoholista nevelde
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Ubuntu Linux
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- sziku69: Szólánc.
- Projektor topic
- További aktív témák...
- iPhone 16 128 GB Plus White - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Lenovo IdeaPad Slim 3 83ER00J0HV Notebook
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest