Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- Plazma TV topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Mini-ITX
- RAM topik
- Milyen TV-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
Új hozzászólás Aktív témák
-
liksoft
nagyúr
válasz
Freddy TNT
üzenetére
256M-1G cache, és az OP ide ír. Azután a kártya a drive-ok felé optimalizáltan ír ki, és előre optimalizáltan olvas. Így jó esélyed van, hogy mire kiadod az olvasási parancsot, az adat már a kártya memóriájában van (általában 50-90% !!).
Sebességet soha nem mértem. Nekem nem kell. Itt a fórumon olvastam, hogy a PCI max 133-at tud. A PCIPRO (64bit és nem 32) pedig a dupláját. Ha az adat a cache-ben van vagy ott elfér, akkor a kártya ezt tudja is. Kicsit más ugye? -
Freddy TNT
őstag
válasz
Freddy TNT
üzenetére
Arról még nem is esett szó, hogy mennyivel (és mivel) lesz jobb egy drágább, esetleg hardveres RAID. Sebesség meg miegymás...de konkrétumok? Számok, adatok...stb ?
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- World of Tanks - OFF topic
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Path of Exile 2
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- Hitelesített viszonteladói programot indított az Ulefone
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 12 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest