Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
- Hobby elektronika
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- OLED TV topic
- Gaming notebook topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Freddy TNT
őstag
Egy raptor nagyon gyors. Az elv az, hogy kettő még gyorsabb ugye ? Na már most kézenfekvő, hogy RAID0-ban még gyorsabb. Elvégre 2 ''hagyományos'' vincsit is megéri RAID0-ba fűzni bizonyos esetekben. Na már most szerintem két raptor lenyomja minden tekintetben a hagyományos vincsiket amik szintén RAID 0-ban vannak.
Egyébként pl: Battlefield-nél tényleg csak pár másodpercet jelent,de mégis csak számít.( a legutolsó olykor 30 másodpercet is késhet az elsőhöz képest) És ez a lényeg. Valamint másolás és egyébb művelet közben sem egy rossz dolog.
Gondolom arra gondolsz, hogy ha külön-külön lenne használva akkor jobb teljesítményt érnék el ?
Ez is csak néhány esetben igaz. És pont a RAID 0 előnyei miatt nem. (szerintem pont egymással szemben áll ez a két megoldás)
Én úgy számolom, hogy +24Mb/s a többlet átlagosan fele annyi elérési idővel. (a mostani rendszeremhez képest) de ha PCI-x ben lenne a kártyám akkor talán még több is lehet. Egyedül attól fázom, hogy nem tudom kipróbálni, hogy milyen PCI-x ben..... talán tényleg nem éri meg ?
mindenesetre nagy pofáraesés lenne, ha semmivel sem lenne jobb..

A windows boot-ot nem gyorsítja ? Én azért tettem RAID 0-ba mert megőszültem mire betöltődött. Az, hogy mennyire gyors vagy mennyire lassú a betöltés függ még a feltelepített programok méretéből/számából ( ami a boot során betöltődik) persze az inicializálás is számít.
Mint mondtam az 5 év gari ami nagyon tetszik még benne. Ami mégiscsak több mint 3
Ez egy későbbi eladhatósági szempont is egyben.
Új hozzászólás Aktív témák
- ADATA Legend 710 512GB PCIe Gen3 X4 M2 NVMe / Beszámítás OK!
- Kioxia XG8 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - 7000-5800 MBs - Eladó
- Hitachi 2TB HDD 7200rpm (HDS722020ALA330)
- Western Digital Caviar Green 3TB HDD (WD30EZRX) 100/100 / Beszámítás OK!
- ELADÓ - Kingston micro SDXC Canvas Select Plus 128GB - BONTOTT!
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- DELL Latitude 5285 (Tablet) 2 az 1 ben,FHD +,12.3,i5-7200U,8GB 128GB SSD,LTE, WIN11
- HP EliteBook 840 G8 14" i5 1145G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB ZALMAN Z10 PLUS Seasonic 750W
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ez is csak néhány esetben igaz. És pont a RAID 0 előnyei miatt nem. (szerintem pont egymással szemben áll ez a két megoldás)
mindenesetre nagy pofáraesés lenne, ha semmivel sem lenne jobb..