Hirdetés
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Milyen egeret válasszak?
- VR topik
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- Projektor topic
- OLED monitor topic
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
lapa
veterán
válasz
Freddy TNT
üzenetére
én nemtom mivel bűvészkedsz, én csak a drivert szoktam felrakni. talán egyszer megnéztem amiről beszélsz, de ami ekkora nagy abban biztos sok a hiba

szóval mivel nincs rá szükségem nem erőltettem. ha gondolod megdoblak mailen a sima driverrel, azzal is műx hiba nélkül, nem kell feltelepíteni a fél univerzumot.
meg gondolom a memóriát is eszi a kis ikon, mert ha ikon van, akkor fut valami. szóval ha rám hallgatsz nem telepgeted fel. akkor megszűnik az ERROR is
. meg hátha utána jobban is hasít...
csak a tisztánlátás kedvéért: a 3112-es vezérlőkártya 10050-es drivere kicsomagolva összesen 8 fájl és 278240 bájt szóval kevesebb mint 300kb. ez nem ''DOS''-os driver, hanem windows alá(-)való. azért kell a floppy, mert amíg a windows telepítő nem kapja meg ezt a pár fájlt, nem tud beszélgetni a vinyókkal és nem is tud telepíteni rájuk. a telepítő eleje (a kék hátteres, F6-os, partícionálós) az ún. textmode vagy szöveges mód.
van lehetőség arra, hogy megszabadulj a floppyzástól és belerakd a windows cd-be ezt a pár fájlt. ezügyben javallom tanulmányozásra moonman konyhakész cuccait a http://winportal.net archívumban (sata driver integrálása vagymi).
Új hozzászólás Aktív témák
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Robogó, kismotor
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- További aktív témák...
- 1TB-2TB SAMSUNG 980 / 980 PRO SSD! GARANCIA/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)! FRISS FIRMWARE! 6 HÓ GAR!
- Samsung 960 EVO 250GB M2 NVMe SSD
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 EVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Western Digital Blue SA510 500GB SATA3 - Új - Eladó!
- Eladó SK Hynix PC801 2TB M.2 2280 NVMe PCIe Gen4x4 SSD (HFS002TEJ9X125N)
- HP 200W töltők (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
- BESZÁMÍTÁS! Acer Vero V277 27 75Hz IPS FHD 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest