Hirdetés
- A képkockasebességet is tudja mérni az új AIDA64
- Ha tetszik a jó öreg Xbox Green Edition konzol, ez a numerikus pad is fog
- Így viseli a Samsung az okosszemüveget
- ASUS blog: a memóriahiány nem jelenti azt, hogy ne javíthatnánk a PC-s élményen
- Rosewill "kockák" az egyedi NAS vagy házi szerver összerakásán gondolkodóknak
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hunork
veterán
Üdv Urak!
Remélem még olvassa valaki ezt a topikot. Sürgős segítség kellene honosítással kapcsolatban:
Korábban már működött a honosítás, most sehogy sem. Steam nem fut, írásvédettség megszüntetve, Win restart, és mindig angol. Megnéztem, a Base mappában eddig is ott volt a fájl, ami patch fájlként van jelen. Mégsem működik. Sőt, ugye a módosítás dátumának változni kéne, ha valami új kerül bele. De nincs, a telepítő lefut, aztán semmi. Anarchy kiadás, 3 DLC van fent. Van valami megoldás? Cfg szerkesztése, bármi?
Aztán gondoltam egyet, Játék törlés, mentések, minden, reinstall. Mégsem megy a honosítás.
Amúgy a honosításról meg nem készül reg bejegyzés. Fontos, WIN 8 alatt ment korábban, most Win 10 van. Remélem, ez nem akadály, vagy ha igen, magamhoz nyúlok... 
Szóval mit kell csinálni?? Miért ment régebben?
Szeretem a játékot, és bár vágom az angolt, de az ilyen sokrétű gammáknál szeretem, ha magyarul szólít meg. (lásd Fallout 3, Deus Ex...) A segítséget előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák

- Robotporszívók
- Windows 10
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iOS alkalmazások
- Battlefield 6
- BestBuy topik
- Autós topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- szinteÚJ Lenovo ThinkPad L14 Gen5 i7 155U 32GB 1TB FHD+
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4574
- -75% Dell XPS 13 (9320) i7-1260P 16GB Ram/1TB SSD FHD+ Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Surface 3 - 13,5" 2k érintő, i5 1035G7, Iris Plus, 16GB RAM, SSD, jó akku, újszerű állapot, számla
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Amúgy a honosításról meg nem készül reg bejegyzés. Fontos, WIN 8 alatt ment korábban, most Win 10 van. Remélem, ez nem akadály, vagy ha igen, magamhoz nyúlok...