Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Plazmacucci
üzenetére
de hagyjuk már azt a hülye new vegast - a fallout 3 amúgy is sokkal jobb - nem ugyanaz a kettő. nem egy pályán versenyeznek. simán el tudom képzelni, hogy aki a falloutokat imádta, az erre csak legyint, és viszont.
szerintem az utóbbi évek egyik legjobb játéka a Fallout 3, számomra legalábbis az élen van a Mass Effect sorozattal. a Rage nem versenyezhet velük. de nem is akar és eleve összehasonlítani is hülyeség ezeket. szerintem.
na a Stalker és a Rage már inkább értelmesebb összehasonlítás és a Stalker is megveri a Rage-et, ezen sem lehet szerintem vita. de ha azt kérdezné valaki, idén milyen jó FPS-sel játszottam eddig, hát...kellett ez a Rage, nagyon. remek kikapcsolódás volt és másodszor is végigviszem majd, javított textúrákkal, és a DLC-ket is várom.
Új hozzászólás Aktív témák

- szinteÚJ Lenovo ThinkPad L14 Gen5 i7 155U 32GB 1TB FHD+
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Alkalmi vétel! HP Omen 17! I7 12700H / RTX 3070Ti 8GB / 1TB Nvme SSD / 16GB DDR5 !
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4692, 92% AKKSI
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest