Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Léghűtés topik
- Befutott a peronra a hardvervonat
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
maszi99
őstag
-
depmod
aktív tag
Ennyi volt.
Ilyen elcseszett végkifejletet rég láttam.
Konklúzió:
18GB 10-en iksz órányi játékért, háát....Megérte?
Nem, habár nem rossz, de valahogy a spiritusz hiányzott nekem belőle. Túl könnyű volt talán? Még egyszer nem játszom vele egy darabig, ez biztos.Nálam a grafika rendben volt, viszont a Wireless cuccomat visszaküldöm a gyártónak, egy kalap szar

-
atidzsiforc
őstag
válasz
intercooler
üzenetére
Nekem igy, hogy 3 napja megy a gepem, eleg durvan beakadozik harcok kozben, amugy nem csinalja.
-
Hunork
veterán
válasz
maszi99
üzenetére
Bizony!
Bár eddig is szaladt, csak voltak textúra gondok, bár az sem jelentős, de most már minden flottul megy. Korábban is mértem a FRAPS-al, akkor is 59,67 volt, és ezt ígérte Carmack, hogy ha lehet, akkor minden gépen élvezhető lesz! És a játék is jó lett, sok mellékküldetés, minijáték, zúzás és versenyek...szóval nagyon jó lett!

-
maszi99
őstag
Végre neked is szalad a játék, hála isten nekem nem kellett semmi hozzá.
Rühellem az autós játékokat, de ennyi mint ebben (maffia2-ben) van tökéletesen elég számomra
Itt ebben a játékban meg kifejezetten tetszik ahogy megoldották a dolgokat, sőt kifejezetten nagy élményt nyújt
-
Hunork
veterán
Sziasztok!
Csak egy jelentést teszek, mert felraktam az Update Patch-et
Korábban írtam, hogy néha megröccen a táj, csukott térről kimenve a szabad ég alá, késik 1mp-t a textúra.
Nos, patch felrak, és beállít az alábbiakat:Vsync: Smart
AA: 2x
AF High
GPUT ranscode: Enabled
Texture cache: LargeÉs most már minden simán fut, nagyon szép lett, a röccenések száma minimálisra csökkent, fps 50-60 között. És nincs erőmű a játék alatt...

Rohadt jó játék. (oké, szerintem is a Crysis 2 szebb, de hát az is más játék, ez is...)Recon666: hát ott valami gebasz van, a kártyád és procid üti az enyémet, nem kicsit. De csináld azt, amit én, hátha sikerül. És nálam pont az autós részeknél nem megy le az fps. (Nálam a 280.26 driver van fent. )
-
Recon666
Közösségépítő
Sziasztok!
Én is felraktam, de 60fps a közelbe sincs,sőt van mikor 17-re is leesik, ha autóval kell menni, pedig van alatta gép (i5 760 3,8Ghz, GTX 470 Sli, 12GB ram) és 1440-ben játszom, ezt leszámítva jó játék szerintem, hangulatos, jók a küldetések és a grafikára sincs panaszom. -
Hunork
veterán
Sziasztok!
Valaki meg tudja mondani, hogy hová ment a Rage? Lehet, hogy hülye vagyok, de nem találom...
Tiszta gáz...ilyen se fordult elő még velem. 
Előre is köszi! -
válasz
Silencer83
üzenetére
A parancsikonon jobb gomb -> tulajdonságok -> parancsikon fül -> cél mező, és egy szóköz legyen az exe után és a + előtt.
-
Hunork
veterán
válasz
Silencer83
üzenetére
Szia!
Semmit.

Vagy várunk egy jó nagy méretű patch-re...
(vagy erőművet veszünk...)
Nekem is GTX550Ti van, de csak egy-egy pillanatra röccen meg, és ha csukott helyről nyílt terepre megyek, akkor a textúrák 1 mp-et késnek, vagy még annyit sem, mintha a táj bevibrálna...de ezt leszámítva szépen fut. -
Silencer83
addikt
sziasztok!
teljesen jol fut(na) a jatek, azt leszamitva hogy felpercenkent kb 2mpre megall/beaakad a game, majd ujbol roccenesmentesen fut :S
win7 32bit, 4gb ddr8, gtx 550Ti 1gb ...
update1 felrakva, legujabb nvidia driver... mit tehetek ezellen?
-
WongFeiHong
senior tag
Na kivégezve ez a játék is. A graftól eltekintve nekem jó szórakozás volt csak a vége lett egy kicsit érdekes.

-
intercooler
őstag
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Meg van kösz
Igaz már ott is néztem ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Más:
Az mitől lehet hogy 1ik napról a másikra elkezdte zabálni a karit
tegnap 50-60% gpu 60 fps körül. Ma meg ahogy a fentebbi képemen is látni 95-100%-ig használja jó 30-40 fps-el 
Gondolom cfg, segíthet mit kellenék beírni?
-
Erre a problémára van valakinek javítási javaslata?
Egyszer csak eltűnt a hang a játékból.
Alaplapival is, SB Live-val is.
Az intróknak még van hangjuk, a menünek is, de amint betöltötte a pályát, eltűnik.
És akkor már a menünek sincs. -
cszn
őstag
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Köszi. Kipróbálom még ezt is.

-
trewisz
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Mielőtt beszerezném a játékot, szeretném tudni, hogy az alábbi konfigon futni fog-e? (Rage ) Illetve, ha nem, mi a szűk keresztmetszet?
Előre is köszi a segítséget!MSI P35 platinum, C2D E6550 2333 MHz, 2GB 800 MHz ram, AMD HD 5770 512 MB VGA, Win7 Ultimate , Samsung SyncMaster 931c (1280x1024 max)
-
Hunork
veterán
válasz
maszi99
üzenetére
Pont ezt akartam írni én is. Imádok az ilyen játékokban csak úgy mászkálni. Meg hát ott vannak a mellékküldetések is, utána vissza, közben járgány-harc. És persze a 3D minijáték...Szerintem, aki hamar végigviszi, az csak a főküldetéseket csinálja meg. De mindenki úgy játszik,persze, ahogy szeret!
Szerintem is jó játék, pont az a jó benne, hogy ID-s és mégsem az...

-
F34R
nagyúr
válasz
P3TR!CK
üzenetére
noh akkor csak jól gondolom hogy túlzás nem vagyok egy sietős ember , de van egy Mediacows nevezetű srác aki Xbox360-on tolja ő partokra osztja fel én 6 partot vittem fél óra alatt (ha az ő szemléletét nézzük )
Csak este volt rá időm majd ha hétvégén több lesz rá kiakasztom a picsába
-
F34R
nagyúr
single most komolyan 15 óra ?
nekem eddig nem hozza a borderlands szintet de lehet csak én vagyok elfogult. -
P3TR!CK
senior tag
Nos, nekem is véget ért a játék, sajnálom, hogy ilyen rövid lett.

És a vége sajnos tényleg nagyon egyszerű, és unalmas. Lehetett volna nagyobb durranás.
Na mindegy, overall egy nagyon jó játék volt.
Most irány a F.E.A.R 3.

-
atidzsiforc
őstag
válasz
intercooler
üzenetére
Rustynal racing certificatebol, a speedway bejaratatol nem messze all egy pult mogott, a kocsiknal.
-
proof88
addikt
lehetnek azért is eltérések, mert pl atinál 512 vram nem biztos hogy olyan mint nvidiánál, mármint a felhasználtság terén, értem ezalatt pl azt, hogy a geforce8-asok idején is volt valami gebasz velük, több vramot használtak el mert volt valami szemetelésük vagy nem tudom, már konkrétan nem emlékszem. Bár gondolom ezt javították már azóta ...
Új hozzászólás Aktív témák

- Fizess az Instagram sztorik anonim megnézéséért!
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Windows 11
- Futás, futópályák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen házat vegyek?
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Synology NAS
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte RX 7900XTX Gaming OC 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Új Creative Sound Blaster JAM V2
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4671
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8-16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

nem nyultam semmihez, tegnap előtt még semmi baja nem volt
Bár eddig is szaladt, csak voltak textúra gondok, bár az sem jelentős, de most már minden flottul megy. Korábban is mértem a FRAPS-al, akkor is 59,67 volt, és ezt ígérte Carmack, hogy ha lehet, akkor minden gépen élvezhető lesz! És a játék is jó lett, sok mellékküldetés, minijáték, zúzás és versenyek...szóval nagyon jó lett!

Tiszta gáz...ilyen se fordult elő még velem. 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
tegnap 50-60% gpu 60 fps körül. Ma meg ahogy a fentebbi képemen is látni 95-100%-ig használja jó 30-40 fps-el