Hirdetés
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Túl nagy alkatrészt vettél? Így kerülheted el a PC-építés legnagyobb hibáját
- MWC 2026: leégsz, ha nem figyelsz a TCL 15 ezer nites panelje előtt
- Második villámcsapás: teszteltük a ROG Raikiri II Xbox kontrollert
- 100 TB-os HDD-k felé vezető alapot prezentált a Seagate
Új hozzászólás Aktív témák
-
rudi
nagyúr
válasz
periannath
üzenetére
Hogyan alakítottad át? Valami tunerproggival vagy átforrasztottad az ellenállást?
A ''sakktáblásodás'' minden játékban ki kell hogy jöjjön ha megy a +4 és hibásan megy. Legjobban fill-rate teztekben jön ki az eltérés. Nézz meg egy 3dmark2001 fillratet átalakítás nélkül és utána egyet átalakítással. Ha sikerült amod akkor durván 50% körüli növekedésnek kell lennie. -
periannath
csendes tag
Hi,
Elsősorban Rudit szeretném kérdezni, kb. 2 hete vagyok Radeon 9500-as tulajdonos, megpróbáltam átalakítani a kártyát, és külömböző tesztprogramok szerint sikerült is, viszont egy játékban a Call of Duty Demojában a kép elég furcsa, ilyen kockás, de nem mindenhol csak sötétebb helyeken. Más játékban viszont tök jó, pl Splinter Cell-ben, Heroes 4.,XIII, stb. Csak abban az egyben nem, ez lehet a kikapcsolt ill. bekapcsolt 4 pixelező hibája? Lehet ellene tenni valamit? Arra gondoltam, hogy kicserélni a BIOS-t 9700-re, ennek lenne valamilyen eredménye? Egyébként a kártya nem felhúzva, és nem átalakítva a 3DMark 2001SE-ben 99xx pontot csinált 2X-es Antialiasing mellett az összes többi default beállítás( Intel 2.4cGhz, Abit Ic7, 2x256(400)DDR) mellett, ez milyen eredmény?
periannath -
rudi
nagyúr
XT alapból egy húzott pro, 500/600on megy (core/mem) míg a pro 400/600on. Ezekkel a frekikel az XT már majdnem eléri a 9500pro sebességét coreban és memóriában jó le is hagyja. Elvileg a legtöbb pro is egy 500/600on de XTs tesztekben gyakran 580-600on is elmentek a core-k. Nemtom lehet-e ASUS (vagy másmilyen) XT-t kapni ma Magyarországon. Kérdezz be valamelyik boltba (pl. Aliencomputer vagy Magicomp esetleg Mistral) hogy tudnak-e hozni és mennyiért. Magicompban most brutto 42000 körül van a Sapphire 9600pro.
-
Kirbly
aktív tag
hay all! ki mit tud a 9600 xt-rol? erdemes olyat venni? en elsosorban asust vennek, de nemtom eldonteni xt vagy pro legyen!
-
jusuf
csendes tag
Újra felraktam a ctalystot de nem kérdezett semmit (azon kívül hogy hova)
csak felpakolta majd restart => ua!
Ellenben amikor 9700pro drivert pakoltam akkor emlékszem megkérdezte de cat. nem!!
És arra van ötletek, hogy mi a f.szért fekete- fehér a kép.
Lehet hogyha nem rca-n csinálom akkor s-videoval nem lesz f-f? -
jusuf
csendes tag
Win ME- ahol a radeon 9700pro drivert telepítettem, ott
látom az ati dolgait (beállítások => speciális stb...)
át tudom rakni tv-re de feket-fehér.
Alapba felismerte a magyar régiót és a PAL-B szabványt is.
Win XP-ben ahol catalyst 3.7-est tettem fel csak a szokásos füleket látom a tulajdonságok=>beállítások=> speciális dolgoknál.
Semmi ati dolgok, szal nemtudomkirakni a képet tv-re
Máshogy kell a catalystban, vagy hogy kell?? -
Stitch
őstag
A beállitásoknál tedd át hungaryra, vagy szabvány szerint ''pal b''-re.
Miután/mielőtt engedélyezed a tv képét, állitsd be, hogy az legyen az elsődleges kijelző, a tv melletti két gomb valamelyikével...
Az xp-vel nemtom mi lehet a baja, fenn van a control panel?
Vagy hogy érted, hogy nem tudod kirakni a képet?! -
jusuf
csendes tag
Sziasztok!
Sajnos nagyon láma vagyok ebben a témában, ezért is kérem a segítségetek!
Csak pár napja vagyok ''boldog ati tulajdonos''
eddig csak Geforszaim voltak.
Szal feltettem hozzá a hívatalos 9700pro drivert- akkor szépen át tudom rakni tv-re a képet, bár sajna fekete-fehér, és nem játsza le a videót.
Miért??? rca kábellel, ha számít valamit.(ME)
Másik op rendszeren (xp) felraktam a catalyst 3.7-et de ott még ki sem tudom tenni tv-re a képet.
Nézegettem már topikokat, olvasgattam egy csomót, de kb 20-25 perc múlva meguntam.
Szal ezekben kérem segítségetek.
THX!!!! -
kupak
csendes tag
Nah akkor driverileg rendben van minden mégis ennyit tud, huzni nem akarom mert 5 napos inkabb megprobálom vissza vinni hátha jo fejek lesznek és kicserélik
szerinted ujra kell raknom a vezérlöét ha kicserélem 1 rendes 9600pro 128mb ra vagy elmegy ezzel?Mindenesetre köszönöm a segitséget(1 kezdö atis). bye -
kupak
csendes tag
Találtam 1 botot 1.6 alá de a forumba ugy tünt vannak vele problémák
http://akimbot.nuclearbox.com/
Talán érdemes megprobálni jobb mint 1edül
-
kupak
csendes tag
Sajnos nem tudom hogy kell 1.6ba botozni meg csak neten jaccottam.
Felraktam mindent ami benne volt de nem változik az fps alapbeállitáson, kezdem azt hini ennyit tud a kártya? Van még tipped mit lehetne megprobálni?Lehet az 1.6os intel kevés? GF2ti net elég volt -
Bálintosz
senior tag
http://downloads.driverheaven.net/omega/rad_w2kxp_omega_2474a.exe
Itt van a kicsike! -
Bálintosz
senior tag
Jól töltötted le, de csak a driver-t rakd fel a control panel-t ne! Következő lépés hogy az http://www.omegacorner.com-ról töltsd le a 2.4.74a Omega driver-t!
-
kupak
csendes tag
Ja minden beállitást alapon hagytam
-
kupak
csendes tag
Letöltöttem de semmi változás 50fps kezdon sok emberrel
rosszat töltenék le Ati.com-winxp-graphic driver-radeon family-cat3.6
Lehet hogy raget kéne töltenem? -
kupak
csendes tag
Játékkal kapcsolatos kérdésem lenne ha van ötlete valakinek irja le plz.
Conterstrike 1.6
eddig gf2ti32mb kártyaval 40-60 fps el sikerült jáccani
ugyanazzal a konfiggal de 9600pro EZ 256mb kártyával üres páján 99fps fojamatosan meglátok 1 embert és leesik 72 körül, több embert látok 55fps körülire esik vissza, de volt mar 35körül is(füstgránát+sok ember)
Winxp prof ujratelepitve a kártyához, probáltam a hozzáadot 3.5 cat ot,a 3.7es van most fenn de a 3.8ast is probáltam de lenyeges változást nem láttam.
Mi lehet a gond?
Ennyit tud a kártya?
45e ftért nem idegesit nagyon
Valamit nem raktam föl a kártyához?
Help plz -
rudi
nagyúr
RAMnak sok a 275amit a biostól kap. Próbálj inkább rage3d, redline, radeonator vagy más tuningproggival húzni. Nilyen RAM modulok vannak a kártyán?
Tunerek: http://www.netmatch.host.sk/download.htm -
rudi
nagyúr
Nagyon gyanús a 256 és az EZ... 99% hogy 9600proSE, vagyis mag 300on de a RAMok régi tokozásban 200 környékén. Nézde meg a kártyán milyen formájuk van a RAM moduloknak, ha kb. 2×1centis téglalapok akkor tényleg régi RAMok veszett lassan, ha 1×1es négyzetek akkor jó kis BGAs ram.
Eredményed alapján kicsi az esély a jó RAM modulokra. -
kupak
csendes tag
Pénteken vettem powercolor radeon9600pro 256mb EZ nevü kártyát azt hittem radeonprot veszek de most már másképp látom
3dmark03 2100 körül hozott 1.6 intellel gondolom ez reális érdemes megprobálni kicseréltetni vagy nincs akkora különbség?1.6 os al mennyi pontot hozna a 400\300 as pro?
-
_iday_
csendes tag
Raqdeon 9000 frekiken megy 250/200.
R9000pro bios probáltam de a képen össze vissza karakterek.
Mi nem jo?
-
rudi
nagyúr
Kétlem hogy valódi dx9es tesztek lefutnának a 9000es kártyákon, ugyani nincs bennük sem pixelshader2.0 sem vertex shader2.0.
Nem kell aggódni ha 9000LE van a biosban ha bírja a sima 9000es referencia frekijét, akkor van baj ha alacsonyabb frekin megy. Bios birizgálással el lehet azt is érni hogy 9000pronak ismerje fel a kártyát de még az is hogy 9000LE-nek ismerje fel közben 9000pro frekijein fussok és a driverben 9800XT-t írjon ki.
Azért egy 9000pro biost flesselj fel. Help: http://www.netmatch.host.sk/radeon.html -
rudi
nagyúr
válasz
GigabyteFan
üzenetére
Pedig de! A HISről meg a Connect3Dről meg vagyok győződve és eddig a PowerColor cuccokkal is meg vagyok elégedve (egy 8500le, egy 9100 és egy 9700 negy minden gond nélkül a kezem allatt haveroknál). Nálunk Szloviban pl. a PowerColort nagyon sokra tartják és a Gigabyteval együtt tárgyalnak róla.
Lehet hogy supportban vagy felszereltségben nincsenek egy szinten de teljesítményügyileg jók. Volt pl. az az akció amikor connect3d 9500pro-hoz adtak zalman hítpájpot. Annak a kártyának az értéke messze a Hercules 9500pro értéke fölött volt, ára meg alatta. -
_iday_
csendes tag
Tudom hogy a radeon 9000 az dx 8 kártya.
De akkor mivel magyarázod hogy a haveromnak (PBA R9000Pro 128mb) lefut a dx9 teszt is. És 1 másik haveromnak is (BBA R9000Pro 64mb)
Hát ha megnézel árlistákat fogsz találni 9000LE -t énis csak csodálkoztam mikor megláttam a biosát. Hisz Radeon9000 ként vettem.
Ezért akarom kiprobálni másik bios -al hátha ugy fog menni de össze vissza karakterek jelennek meg, alig olvashato... -
guya
csendes tag
Hello Mindenkinek!
Egy kis segítség kellene.
A lenti konfigon XP-t futtatok és reggelente, ha bekapcsolom a gápet csak csíkok a képernyőn de az alaplap azt, mondja, hogy minden rendben és betölti az op.rendszert, az egér is mozog (négyzet forma). Ha bekacsolás után meglátom a csíkokat és azzonnal kikapcs akkor jól indul. Még új a cucc, most próbálom beállítani. A vga-hoz adott drivert telepítettem a cd-ről.
? -
GigabyteFan
aktív tag
Rudi ne hülyéskedj már ... hogy lenne egy : PowerColor,Connct3d vagy HIS egy szinten egy Sapphire, Gigabyte, Tyan, Herules el .. ? ugye ezt Te sem gondolod komolyan ... láttál már garis mutatókat hogy melyikből mennyi szar van ???
azért mert valakinél 1 db jól működik valamiből az még nem jent semmit ... -
_iday_
csendes tag
Hai.
Nekem van problémám fos dx9 el hogy nem akar menni.
Meglestem videokártyám bios-át. slám mi van benne Radeon 9000 LE.
De attol függetlenül az értékei a sima 9000-é. (250/200)
Lehetségesh ogy emiatt nemfutna le nekem dx9 teszt meg dx9 használo játékok?
Pakolok bele ATI biost (250/200-ra visszaállitva), müxik de nemjo a kép összevissza karakterek, pedig jónak kéne lennie...
5 let? :\ -
rudi
nagyúr
Ha van passzív 9600as akkor azt, mert a psszív 9200 mostanában SE szokott lenni és az meg gyengébb a 8500LE nél legalább 20%al. Ha megvan az a 8500LE akkor abból is lehet passzívat csinálni egy komolyabb socket7 vagy socket370 bordával. Zsoltee10 tud mesélni ebben a témában, keresd fel Őt.
-
Zsiba
senior tag
Üdv Radeon-hívők!
A segítségeteket kérném. Gépcsendesítés miatt szeretnék egy gyárilag passzív-hűtéssel ellátott Radeon kártyát venni, mégpedig olyat, ami nem igényel még egy PCI helyet. Ez a kártya egy 8500LE helyére kerülne. Igaz a teljesítmény különösebben nem érdekel, de azért rosszabb ne legyen mint a jelenlegi. Ha tudnátok segítnei néhány tanáccsal, annak örülnék! Itt a PH-n egy tesztben láttam Connect3D 9200 és 9600 kártyákat passzív hűtéssel. Ezekről mi a véleményetek? Ha van valami ajánlatotok, légyszi írjátok meg hol lehet kapni... Itt nálunk minden csak rendelésre megy...
Előre is köszi! -
-
Inside
tag
hogy hogy honnan? Nincs olyan? Mert akkor bocs

-
Inside
tag
UP!
Senki?
Külön topicot kell nyitnom? Nemár
-
Inside
tag
Hi. Szerintetek Melyik radeon teljesít jobban e kettő közül
)
9800se tegyük fel nem müxik a +4 pipe
9700 np
mind2 bba -
szergej
tag
Itt szereretném megragadni az alkalmat, hogy megkérdezzem h pár játék miért fagy le a menüben, ha megmozdítom az egeret?
ATI Sapphire 9600prom van a hozzáadott catalyst (nem akarok hülyeséget mondani) 3.6os verziójával.Ha latöltöm a legújabb drivert, akkor nem fogja tovább csinálni?
Eddig a Generals és a No One Lives Forever 2 cinálta ezt.
Hozzáteszem, hogy a N.O.L.F.2-ben a nyilakkal indítottam el a játékot, és azóta már ki is játszottam, de a Generalst csak egérrel lehet beindítani.
-
rudi
nagyúr
-
rudi
nagyúr
http://www.digit-life.com/articles2/radeon/sapphire-2.html
http://www.digit-life.com/articles2/radeon/sapphire-4.html
ezeken a linkeken van egy halom sapphires kártyáról részletes kép. Próbálj ezekhez hasonlítgatni. -
Gerikov
csendes tag
Lenne egy problémám. Remélem ti tudtok segíteni. Játék közben (főleg fps-ek) a gépem fogja magát és egyszer csak újraindul. a MoHAA-val ez egyszer vagy kétszer fordult elő, de ha a Halo-val akarok játszani akkor nem telik el öt perc és a gépem újraindul. A Splinter Cell és a Vietcong közben is előfordult már ez a jelenség töbször is. Egyszer még filmnézés közben is. Ha vki tud, segítsen!
-
Newman
csendes tag
Nekem egy Sapphire 9200 64 MB-os kártyám van de úgy néz ki, mint a 128 MB-os a gyártó honlapján. Sem a kártyán sem sehol máshol nincs utalás arra, hogy SE vagy LE lenne de 3dmarkban2001se-ben nem tudtam többet kihozni belőle, mint 4912 pont. Ez mitől lehet?

Konfigot lásd lent... -
Drizzt
nagyúr
Hl2 megjelent már?
-
még egy tipp:
3DMark 2001SE, 6x AA-val, de minden más beállítás alap (1024x768x32bit, stb). Ha nem csinál legalább 6000 pontot, akkor SE.
Mondjuk ebbe én is belefutottam, mert valami 5202 pontot csinált így, le is vert a víz, bár az Aida is, meg a Sandra is 8 pipeline-t látott. Aztán csináltam egy tuti driver pucolást (Driver Cleaner) meg reinstall driver, és lám, rendbejött, mot csinál így 6xAAval 10500 pont körül
-
yankee
tag
Köszönöm mindenkinek a hozzászólást! Próbálkozok...

-
yankee
tag
Hát ez az ATI utility progi is a BIOSbol veszi az infot. Az alapján ez egy 9800np. De hát ezt a 128MBit-et nem tudom megemészteni. Lehet hogy nagyon értetlen vagyok;)
-
erdoke
titán
Szerintem az 128 bites, ami a memóriavezérlő és a memória közötti busz ''szélességét'' jelzi. Tehát ez nem a modul, hanem a modul és a memóriavezérlő közötti kapcsolat tulajdonsága.
A 256 bites membuszt úgy képzeld el, hogy két 128-ast kvázi párhuzamosan lát a memóriavezérlő.
Kétféle 9800SE van: Az egyiken a 9800-hoz képest a 8 pixelfutószalagból csak négy működik, a másikon a memóriavezérlő látja csak 128 biten a memóriát.
Úgy tűnik, te az utóbbira fizettél be hivatalosan. ATi oldaláról letölthető egy ATi Utility nevű progi, amivel (többek között) meg tudod nézni, miféle kártyád van. -
yankee
tag
Szal a lényeg az, hogy az AIDA szerint 256MBit a membusz de a kártyán van egy nagy cimke amin ez áll:128MB DDR 128MBit és az Infineon honlapján is azt találtam, hogy ez egy 128 MBites BGA tokozású graphics ram. Akkor most hogy is van ez

Az AIDA honnan veszi az infot? Mert ha a BIOSbol akkor azt is lehet manipulálni. Vagy nem
-
yankee
tag
Üdv!
Lenne egy kérdésem a nálam tapasztaltabbakhoz:
Hogy lehet az, hogy egy 9800 np-n 128Mbites DDR ramok vannak. Pontosan ezek: Infineon HYB25D128323C-3.0
-
Bálintosz
senior tag
9600PRO,9600XT VS 9700,9800?? Melyik legyen???
-
hankpoke
tag
Megnéztem!
Tiszta FX5800 hűtés!Tuti kurva hangos és nagy ,meg nehéz is ,kiesik az AGP-ből stb.Ha ilyet akrnál venni,akkor a kari hátlapját is lekell cserélni én sok reményt nem fűznék hozzá.Magyarországon szerintem csak importal lehet,boltok nem árulhatják.Inkább ha valami jó hűtést akarsz,akkor vedd meg a Zalman heatpipe-os VGA hűtőjét,láttam élőben és csak 5200HUF+ÁFA +8 cm venti és király hűtés!
Üdv -
alga
tag
Nemrég vásárolt Gigabyte R9600-hoz (r96128d, 64 bites memóriaszélesség
)adtak egy programot, ami kiírja a proci meg a memória aktuális frekvencia értékét, és (a help képernyő szerint) kis nyilacskákkal lehetne ezt módosítgatni. Ugyanakkor a programban talán egyedül a help és az X gomb működik. (Mondjuk a help egy kicsit bonyolultabb képernyőt mutat, bár a program képe ott is nagyon hasonló, csak plusz funkciókkal van kiegészítve, pl ventillátorok adatai, ami ezen a kártyán nincs.)
Meg tudná valaki mondani, hogy ez mi? A gyári tuningprogram rettenetesen lebutított verziója? Lebutított kártyához ennyi jár?
Alga -
hankpoke
tag
Bocs,említettem miért nem írtam.
Szerintem hülyét kapsz!
36 bruttóért vettem,és szándékosan PowerColor zsugát.Sok jó infót hallottam és bejött.Forrásom már nem él mert az Expert nagykerben nem forgalmaznak 9500 Radeon-t.Sorry!!
De egy kicsit sok azért az a 50~ ezer!
Én is azt mondom hogy használtat vadászni kell egy kicsit.
Kösz fiúk a segítséget,ezer hála!!
Hank -
rudi
nagyúr
válasz
Atlantis
üzenetére
Látom használt radeon vásárlási dielmmád van. Szerintem mindegy ki a hóhér csinálta ha teljesít rendesen és miden tulajdonságát lepróbálva nincs baja.
Mielőtt megveszed nézd meg a nyákot, nincs-e fizikai behatás. Esetleg nézd meg a serial számát az ati keresőjével mert lehet hogy anno a kártya sima 9500as volt és moddolták meg átforrasztották rajta a kérdéses ellenállást és most 9700pro-ként fut. Ez nem is lenne nagy gond ha tényleg tudja azt amite egy 9700pronak tudnia kell. Nevezetesen sima 9800közeli teljesítnémy RAMból 2,8as ami durván 650-700MHz-t jelent VPUból kb 380-400MHz, jó minőségű kép TVouton és DVIn is. Vásárlás előtt jó lehet 5-6kör 3mark03 és sasolni a pixelhibákat +artefact tester és kártyatapogatás túlmelegedést keresve. TVout-ot jobb TVn kellene megnézni átalakító nélkül vastag kábellel, ha úgy is hibás akkor +10-15.000Ft vagy ne vedd meg. Árulkodó jel lehet a 3,6os (és talán a 3,3as) RAM egy 9700PROn. -
rudi
nagyúr
Szerintem ha bios flashelsz akkor kellhet a forrasztás de ha softmoddal csinálod (powerstrio, radeonator 2.0, omegadriver) akkor nem kell forrasztani. Azért kell a forrasztás mert r300 porondon 2 db HWid van az egyiket kapja a 9500pro és a 9700, ezek bioszban (frekik) egyformák csak hardverben térnek el (128bit vagy 256). A másik IDn osztozik a sima 9500és a 9700pro. Ha egyik állásban van az ellenállás akkor 9500 ha a másikban akkor 9700pro. Az omega és hasonló buherátorok ezt szoftveresen megkerülik (átnyúlnak a bios felett) így aktivizálják a +4pipelinet.
-
asturel
őstag
amugy tudom h a pipeline gondot nem oldja meg se a ram idozitest.. de olvastam ojat is h a tuningbiosok + feszt adnak a ramra es ezaltal yobban huzhato lesz..
amguy 3600 pont 3dmark03-ba sok/keves? -
Tibucio
csendes tag
Helló mindenki! Lenne egy kis gondom. Van egy ATI Radeon Sapphire 9800 PRO-m, és az a gondom, hogy játékok alatt vagy kifagy, vagy hibaüzenettel lép ki.
A hibaüzenet a következő:
BCCode : 1000008e BCP1 : C0000005 BCP2 : BFA38EC4 BCP3 : AAC598F8
BCP4 : 00000000 OSVer : 5_1_2600 SP : 1_0 Product : 256_1
Ha valaki tud segíteni, vagy valami ötlete van, nagyon megköszönném.
Előre is köszi! -
Tejberizs
tag
-
asturel
őstag
ya a gepem amd athlon xp 2500+ (barton) @ 2.3Ghz 2x256 ddr @ 362mhz (dual ddr channel) abit nf7-s,maxtor 60 gb ata100 7200rpm,es omega radeon drivert hasznalok a +4 pipeline viszont hibas a karin.. ya amugy baszott forro a haccso vorosrez borda & a magon a borda... egeti a kezem
-
asturel
őstag
hali
nemreg vettem egy club 3d 9500nonpro 128 megas karit 275/540(2x270) 3.6ns infineon ram
most 371/570(2x285) mhz-n fut .. nagyabol 13-14e pontot kap 3dmark 2001se-be keves/sok ? 256 bites rendszerbusz elvileg bevan kapcsolva.. de hallottam rolla h a ram jobban tuningolhato ha toltok hozza tuningbiost mer az megnoveli a ram feszultseget... igaz ez? ya es honnet lehet modolt biost tölteni? -
varzo
tag
Lehet hülye kérdés de én nem tudom mit jelent ebben:
Saphire ATI Radeon 9700 Atlantis 128MB TD
a TD az mi?? -
Fejo
őstag
Keresek egy hűtőt a VGA-mra. A neve ARCTIC COOLER
Itt van róla kép:
http://www.hk-schweisstechnik.de/Bilder/CeBit03/Enmic/enmic_1.jpg
Ha valaki tud vmi infot, írjon.
Előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby elektronika
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Pánik a memóriapiacon
- Eredeti játékok OFF topik
- Energiaital topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- MWC 2026: Kezünkben a minden tekintetben európai okostelefon
- Napelem
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
- Szerver / szerverterem / szerver infrastruktúra felvásárlás, 1-1db is, kiszállással, logisztikával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

es viszonylag jo az ara is

dehogyis.