Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Videószerkesztés
- VR topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
rudi
nagyúr
Hi! Egyszer már próbáltam válaszolni de nehéz a kérdés... Nehéz mert kevés embernek van mindkét kártyával tapasztalata. Letöltöttem, elolvastam, megnéztem amit a két kártyával kapcsolatban az ATI hivtalos oldalán leírnak de nem lettem okosabb. 9200nál csak a 3Dvel foglalkoznak, VEnél meg a miltimonitor-t dicsérik...
Ha jó láttam akkor a 9200 valamivel nagyobb max. felbontást tud 2048×akármennyi az 1960×akármennyi ellen, szóval nem sok. Kétségtelen hogy a 9200 jobb 3Dben, gyorsabb a memóriája és nagyobb a sávszélessége is, de ahogy írtad, ezekre a dolgokra nincs szükséged. Valamekkora javulás feltehetőleg 2Dben is lesz főleg a nagyobb felbontásokban (esetleg magasabb frekvencián fogja tudni őket és nagyobb színmélységben). Szerintem ha nincs előtte komoly minőségű 17es de inkább 19es monitor akkor nem fogsz akkora különbséget látni mint amennyi pénzt bele kell ölnöd.
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Hálózati / IP kamera
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Wise (ex-TransferWise)
- Formula-1
- Windows XP
- Poszteren a OnePlus 15T, zöld és barna színben jön a kompakt mobil
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- AKCIJÓÓÓ!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 8GB 512GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- iPhone 17 Pro 256 GB Kozmosz - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- Samsung Galaxy A17 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
- 209 - Lenovo Yoga Pro 7 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, no GPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest