Hirdetés

Aktív témák

• baluka

tag

Sziasztok!
    Kb. fél éve nyúzok egy Radeon 8500-ös kártyát 64 MB /250/250/, eddig 8.1-es DirectX-el, csak a Catalystokat frissítettem, egészen a 3.2-ig, amiben eléggé csalódtam, mivel szemmel láthatóan csökkent a grafikus sebessége a gépnek, ezért vissza is raktam a 3.0-ást, mivel ezzel a változattal semmi gondom sem volt eddig.
    Tegnap aztán leszedtem a Dx 9.0a-t és a Catalyst 3.4 + CP-t, szépen fel is installáltam őket, és láss csodát: jelentősen javult a sebesség is, valamint egész egyszerüen szebb a kép, mint bármikor eddig!
    Tehát elmondhatom, hogy nálam bejött a frissítés, mégha ódzkodtam is eddig a Dx 9-től /elég sok rosszat hallottam róla/, persze azért fedezve voltam, mert rendszervisszaállítási pont létrehozása nélkül neki sem fogtam volna az egésznek, de eddig minden ok!
    Annyit azért még hozzá kell tennem, hogy a játékok túlnyomó többségét 1600x1200-as felbontásban nyomom, minden beállítást a maxra tolva, kivéve az anizotropikus szűrést és a Smoothvision-t, ezeket 2x-re állítom.
    Haver GeForce FX 5200 64 Mb-je erősebb konfigban sokkal lassabb, a képe sem olyan szép, sőt, néhány játéknál egész egyszerűen nem engedi az 1600x1200-as felbontást beállítani!
    Részemről ezek után mindörökké Radeon, bár eddig sem voltam túl nagy zsíforsz párti...

Aktív témák