- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- SSD kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kwzatz
addikt
1. Ezt írtad pontosan:
"Mindenkinek kell több vram, mert egyre optimalizálatlanabbak a játékok és határos időn belül nem lesz elég a 8gb. Az utóbbi fél évben megjelent 3 játék, amihez nem elég már a 8gb. Attól még, hogy ezekkel nem játszol, ne javasolj hülyeséget másoknak, légyszi!"Ez a gyökeres ellentéte annak, amit most tolsz, hogy "ha jó az ár/érték", mert itt még kategorikusan azt mondtad, hogy nem elég 8GB, illetve nem sokára nem lesz elég, és kifejezetten hülyeséget mond, aki mást állít. Szerintem meg ez hülyeség és félrevezető, totálisan. Azóta sem jött értelmes példa arra, hogy mire nem elég 1080p-ben, milyen "kompromisszumot" kell vállalni. Csak a másik arc jött az 1440p ultra raytracing videókkal.
2. Az ultra parasztvakítás, mindegy mit hiszel. Elvileg a Hardware Unboxed videókat szereted, javasolták már többen (én is) az "Ultra settings are dumb" videójukat. Írtam már azt is, hogy az ultra önmagában eleve tartalmaz olyat, mint a Motion Blur, ami sokaknak kifejezetten negatív. Akkor miért mérvadó? Vagy nem tudom... Csináld azt, amit én, hogy... kipróbálod? Kértem, hogy ugyan mutasson már valaki képet/videót/bármit arról az őrületes különbségről 1080p-ben, ahol az ultrához 8GB-nál több kell, és olyan óriási különbség van ahhoz az optimális beállításhoz képest, amihez a 8GB még éppen elég. Azóta sem jön, nem is fog. Mert nincs. Kínlódhattok itt napokig, amíg ilyen nincs, addig csak agyatlan sírás. Ez lenne az érv. De erre még 1 játékot sem tudtok összevakarni 10-en sem a topic-ban.
3. A 8 éves Arkham Knight meg még mindig FÉNYÉVEKRE van látványban (is) pl. a retek Forspokentől pl. töredéke gépigénnyel. Művészet, tehetség > nyers erő. Ha ezt nem látod, akkor nem tudom, hogy az ultra-high között hogy látod azt a "fenenagy" különbséget bármiben.
"hogy a 12 gigás kártya csak parasztvakításra jó"
Ez meg szalmabáb, hasonlót sem írtam, de hát így kell "vitatkozni", ha a másik érveire nem nagyon van opciód.
Emellett mást sem csinálok, mint példákkal, számokkal (a videókból) támasztom alá a véleményem. Szemben veletek, akik zéró példát tudtok felhozni, ami az állítást (1080p-re nem elég 8GB) alátámasztaná.
Nem fárasztom magam tovább, ezen a ponton már nevetségessé váltál.[ Szerkesztve ]
"Everything is high risk, if you are a pussy."
Új hozzászólás Aktív témák
- Hisense LCD és LED TV-k
- Autós topik
- Posta, csomagküldés
- Tőzsde és gazdaság
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- SSD kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...