Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Geryman #13785 üzenetére
állj vissza előző driverre akkor.
más:
3840x1024 Metro2033 High noDoF 33-34fps átlag, 26 körüli minimummal. kb 25%al lassabb 1080pnél.shift2nél nem néztem fpst, de nem érződött lassabbnak. 1080pben sok AIs start kivételével megvan a 60fps, szóval lehet ez is gyors marad.
szóval gyorsteszt alapján a kártya úgy néz ki elbír 3x19" monitort (vagy egy 30"os 2560x1600ast).
az XFX active miniDP -> DVI adapter pedig jó három DVIs monitort meghajtani.
eyefinity 2 monitorral + harmadik extended is működik. a felhasználói felület eléggé sokat fejlődött az utóbbi évben.
-
asuspc96
senior tag
válasz
Geryman #13571 üzenetére
Én ugyan így jártam Innentől kezdve.
kasa85 Ajánlott nagyon jó megoldásokat !
Ha kell írj rá/rám PÜ-ben és Én vagy Ő (akinek írsz) elmondom(ja) mi a megoldást." Nyomtam egy Uninstalt a 12-nek. Ekkor a képem olyan szinten összehalt, hogy szinte minden fekete, 1-2 dolog kicsit kilátszik és kivehető"
Ugyan ez volt! Szinte olvashatatlan a kép és amit látsz az piros, kék vagy fehér.
Nekem egyedüli megoldása az volt, hogy újrahúztam a Win7-et....Olvass vissza egy picit és minden eléd tárul
Csökkentett módban még ha találnál is biztonsági mentést nem fogja engedni... Ezt én is benyeltem
Szóval írj ha nagyon nagy a gond !
(egyedül a könyvjelzőimet sajnálom a Chrome-ból, ha Te teheted valahogy mentsd le!)Szerk.: MontyCrew nem jó én is próbáltam de nem jártam cseresznyével
(még a képet SE jeleníti meg úgy...legalábbis itt nem)Üdv, asuspc96
-
Tirexi
addikt
válasz
Geryman #11600 üzenetére
Ha esetleg nem menne most sem, érdemes telepítés előtt mindenféle Windows-os kieget felrakni úgy mint VCredist, DirextX, SP1 és a többi cullang.
Lehet hogy nincs a telepítéshez közük de lehet hogy mégis. Csak egy tipp.Bár már az is érdekes hogy nem tudod felrakni a driver-t. Hibát nem ír ki a telepítés során?
-
zack
nagyúr
-
zack
nagyúr
válasz
Geryman #11452 üzenetére
Szerintem össze-vissza törölgettél mindent. Ezt egyik VGA driver se szereti. Nem csoda ha összeomlott a Win7. Lehet a hibás SSD firmware is bekavart.
Ha visszakapod, húzz fel egy Win7-et és utána rögtön tedd fel a legfrissebb Catalyst-et.
Ha így se lesz jó, akkor valószínűleg hardveres lesz a hiba. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fujifilm X
- Május 27-én Párizsban tart bemutatót a Realme
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Yettel topik
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- Tudományos Pandémia Klub
- Elektromos cigaretta 🔞
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozával,12 honap garanciával
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest