Aktív témák
-
Gépman
csendes tag
Köszi a segítséget, valóban egy régebbi verziójú Rivatunert tettem fel, de az újjal már frankón müxik, Catalyst 3.10 driveren.
-
Gépman
csendes tag
De valami mégis lehetett, mert a Rivatuneren nem jelenik meg az órajelállító fül. Pár napja még működött.
-
Gépman
csendes tag
A kártya egy Gexcube Radeon 9600 XT 500/250-es értékkel, ezért kell tuningolni, hogy a memória elérje legalább a 300 Mhz-es sima 9600 XT szabványt. Már sikerült viszont 610(!)/310-en járatnom, csak most nem tudom mit álíítottam a Catalyston, hogy menjen a tuning. Csak Rivatunerrel akarom tuningolni.
-
rzoli
senior tag
Az XTk nem eleve gyári tuningosak? Akkor már nem sokat lehet rajtuk húzni.???
-
Gépman
csendes tag
Elfelejtettem, hogy kell Rivatunerrel tuningolhatová tenni a Radeont, mit állítsak be a Catalyston? Újra lett installálva a rendszer és most a Rivatuneren nem jelenik meg az órajelállító fül.
Aktív témák
- EAFC 26
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elemlámpa, zseblámpa
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Magisk
- Nintendo Switch
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Küszöbön az androidos PC-k
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD (ELKELT)
- RedMagic 10 Air Twilight Gamer kijelző, nagy teljesítmény, 16/512 GB,3 hó gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest