- OLED TV topic
- Pánik a memóriapiacon
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A fával keres kapcsolatot a Gigabyte új alaplapja
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Mini PC
- ASUS blog: vezeték nélküli ROG egerek, akár profi babérokra törőknek is
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Aktív témák
-
Gépman
csendes tag
Köszi a segítséget, valóban egy régebbi verziójú Rivatunert tettem fel, de az újjal már frankón müxik, Catalyst 3.10 driveren.
-
Gépman
csendes tag
De valami mégis lehetett, mert a Rivatuneren nem jelenik meg az órajelállító fül. Pár napja még működött.
-
Gépman
csendes tag
A kártya egy Gexcube Radeon 9600 XT 500/250-es értékkel, ezért kell tuningolni, hogy a memória elérje legalább a 300 Mhz-es sima 9600 XT szabványt. Már sikerült viszont 610(!)/310-en járatnom, csak most nem tudom mit álíítottam a Catalyston, hogy menjen a tuning. Csak Rivatunerrel akarom tuningolni.
-
rzoli
senior tag
Az XTk nem eleve gyári tuningosak? Akkor már nem sokat lehet rajtuk húzni.???
-
Gépman
csendes tag
Elfelejtettem, hogy kell Rivatunerrel tuningolhatová tenni a Radeont, mit állítsak be a Catalyston? Újra lett installálva a rendszer és most a Rivatuneren nem jelenik meg az órajelállító fül.
Aktív témák
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3443
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070Ti 8GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi