Aktív témák
-
Gépman
csendes tag
Köszi a segítséget, valóban egy régebbi verziójú Rivatunert tettem fel, de az újjal már frankón müxik, Catalyst 3.10 driveren.
-
Gépman
csendes tag
De valami mégis lehetett, mert a Rivatuneren nem jelenik meg az órajelállító fül. Pár napja még működött.
-
Gépman
csendes tag
A kártya egy Gexcube Radeon 9600 XT 500/250-es értékkel, ezért kell tuningolni, hogy a memória elérje legalább a 300 Mhz-es sima 9600 XT szabványt. Már sikerült viszont 610(!)/310-en járatnom, csak most nem tudom mit álíítottam a Catalyston, hogy menjen a tuning. Csak Rivatunerrel akarom tuningolni.
-
rzoli
senior tag
Az XTk nem eleve gyári tuningosak? Akkor már nem sokat lehet rajtuk húzni.???
-
Gépman
csendes tag
Elfelejtettem, hogy kell Rivatunerrel tuningolhatová tenni a Radeont, mit állítsak be a Catalyston? Újra lett installálva a rendszer és most a Rivatuneren nem jelenik meg az órajelállító fül.
Aktív témák
- Hisense LCD és LED TV-k
- Linux felhasználók OFF topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- EA Sports WRC '23
- Milyen házat vegyek?
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Beköszöntött az űrinternet kora
- November 4-én érkezik a Nothing Phone (3a)
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- NVIDIA Founders Edition RTX 3090 24GB
- Eladó RX 7600 OC 8GB videokártya hibátlan, kitűnő állapotban
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3604
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3273, 100% Akkumulátor
- Logitech Lift for MAC ergonomikus egér
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő