- Megjött a Chieftec VEGA M szériás tápok legnagyobb teljesítményű kiadása
- 280 Hz-es, remekül felszerelt WOLED monitor jött a Gigabyte gondozásában
- Itt az AI videók TikTokja, az OpenAI új agymenése
- Rekordösszegért kerül szaúdi kézbe az Electronic Arts
- Nem saját tervezésű a Zhaoxin új szerverprocesszora
Aktív témák
-
Gépman
csendes tag
Köszi a segítséget, valóban egy régebbi verziójú Rivatunert tettem fel, de az újjal már frankón müxik, Catalyst 3.10 driveren.
-
Gépman
csendes tag
De valami mégis lehetett, mert a Rivatuneren nem jelenik meg az órajelállító fül. Pár napja még működött.
-
Gépman
csendes tag
A kártya egy Gexcube Radeon 9600 XT 500/250-es értékkel, ezért kell tuningolni, hogy a memória elérje legalább a 300 Mhz-es sima 9600 XT szabványt. Már sikerült viszont 610(!)/310-en járatnom, csak most nem tudom mit álíítottam a Catalyston, hogy menjen a tuning. Csak Rivatunerrel akarom tuningolni.
-
rzoli
senior tag
Az XTk nem eleve gyári tuningosak? Akkor már nem sokat lehet rajtuk húzni.???
-
Gépman
csendes tag
Elfelejtettem, hogy kell Rivatunerrel tuningolhatová tenni a Radeont, mit állítsak be a Catalyston? Újra lett installálva a rendszer és most a Rivatuneren nem jelenik meg az órajelállító fül.
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z170 i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB CooleMaster MasterboxMB 600 CM650W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3106, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- PS Plus előfizetések
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest