Hirdetés
- Mini PC
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Canon EOS DSLR topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- Más termékek kárára gyárt több AI gyorsítót idén az NVIDIA
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
Aktív témák
-
BobMaster
senior tag
válasz
@freemail.huipaq
üzenetére
Figy, miután visszavittem, voltam Magicompban, meglátogattam Dende-t, és van eredeti OEM Ati 8500LE-je, asszem 46e valamennyi + ÁFÁ-ért.
Futás! Előfoglalásokat a 30/489-1339-es számon lehet megtenni. -
BobMaster
senior tag
Mohácsi viszonteladóként nem megy az olyan lazán, hogy felruccanok Pestre és verem az asztalt. Ezért mondtam, hogy helyben adnám el ha lehet. Az még mindig olcsóbb, ha 20 km-t vezetek, mint ha 400-at. És a vonat sem jönne ki sokkal olcsóbban (pláne baromi sokáig tart, csatlakozások, stb.)
-
BobMaster
senior tag
HELP ME!!!
Megszivatott a nagyker. Árlistában ATI címszó alatt a követkető szöveg: Ati Radeon 8500 64 MB DDR TV+DVI.
Felhívom őket, rákérdezek, hogy ez original Ati, és hogy ugye nem az LE-s változat. A válasz persze, Ati, meg nem LE-s, fullos. Szólok haveromnak, ő meg mondja, hogy ennyiért kell. Lerendelem.
És megérkezik a kártya, PowerMagic dobozban. Ez lett volna a kisebb baj. A dobozon rendesen 8500, viszont a kártyán ott feszít az átkos 2 betü: LE, 250/250. Természetesen a haveromnak így nem kell, de meg is értem. Amúgy tényleg gyönyörű a képe, reálisan gyors és adnak mellé DVI-VGA átalakítót, a TV-out-hoz kábelt, meg PowerDVD-t. Csak az a ciki, hogy ezért eladta a V8200TI2-jét. Most adtam neki egy Manli GeF2GTS-t, hogy azért tudja használni a gépét.
Ki vágyik Baranyában vagy környékén PowerMagic 8500 LE TV+DVI-re, 1 év garanciával? 70.000 bruttóért magáévá teheti.
Házhoz hozom garancialevéllel, előre egyeztetett névre szóló számlával (áfa nélkül, féláfával nem megy!), beépítem, feltelepítem. Cudarabb, mint pestre utazni, és balhézni fél napot. A telefonban meg nem adnak érdembeli választ, hogy visszaveszik-e. Telszámom az adataimnál.
Megjegyzés: magyar winXP alatt nem fog menni, vagy én vagyok béna?
Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mini PC
- Medence topik
- Hardcore café
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Tanuljunk angolul!
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- Autós topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB RAMPAGE Shiva ADATA 600W
- Keresünk iPhone 12/ 12 Mini/ 12 Pro/12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest