- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Amazon Kindle
- NVIDIA RTX 3060 TI
Aktív témák
-
komako
csendes tag
válasz
-=V3rthil=- #10 üzenetére
Bocs a késői reakcióért, de nem voltam gépközelben. Kérdésedre válaszolva: Igen, többszöri ki-berakás után is működik a kártya az alaplapokban.
Komako -
komako
csendes tag
Megpróbáltam másik táppal, másik rammal, nem megy. A Radeon változatlanul megy viszont bármilyen másik alaplapban, hóban sárban fagyban, hőségben.
Hogy az alaplapról is ejtsek néhány szót:
A radeonon kívül minden fajta-féle videókártya megy benne, nevezetesen:
Savage, Nvidia és kakukktojásként(???????) egy radeon 9600XT is.
Ezek után erősen megváltozott a világképem, csak- hogy stílszerű legyek- nem tudom hogy milyen irányban. Ha valaki ezek után is tud valamilyen gombot varrni erre az anomáliára, ne tartsa vissza magát.
Köszönettel
Komako -
komako
csendes tag
Hát, segítségeteket kérem megint tudós emberek!
A fentiekben leírt jelenség után még mindig nem tudom használni a gépemet. Próbaképp hazavittem egy Savage 3 kártyát, betettem a gépbe, ment. Hurráááá!!!!!!
Kikapcsoltam a gépet, Radeon berak nem megy!!! Kivettem, betettem vissza a Savage-t, NEM MENT!!!
Akkor most mi lehet a hibás? Alaplap, videűkártya, vagy mi az a jószagú büdös erjesztett birgagané???
Sorry, kissé már elegem van ebből a tortúrából.
Kérem hogy ha valaki tud segítsen mert már nem tudom mit tegyek, sajnos nem konzekvens a hibajelenség. -
komako
csendes tag
Sorry, de dolgoznom is kell közben...
Annyiban változott a helyzet, hogy a kártya a benti gépemben hiba nélkül működik.
Ha hazaértem a tápomat javasolták megvizslatni, ezután leírom hogy mire jutottam. Nagyon köszönöm az eddigi hozzászólásaitokat.
Videokártyát, ha nem muszály nem akarnék most venni(lakásfelújítás előtt állok).
Komako -
komako
csendes tag
A következőkben kérem a segítségeteket!
Van egy Club3D Radeon9700pro-m. Több mint egy éve vettem, már akkor is használt volt kb. 2 hónap garival. Egész eddig semmi probléma nem volt vele, nem húztam mert nem volt szükségem rá.
Tegnap este bekapcsoltam a gépem, és- utólag lehet hogy csak belemagyarázom- hallottam egy nagyon halk pukkanást és a képernyő sötét maradt, úgy mint mikor standby állapotban van. Megnéztem a gép belsejét, minden működött, a vidkártya hűtője is forgott, valszeg a Win is betöltődött. Rádugtam egy másik monitort is, a hibajelenség ugyan az. Ezután beletettem a bratyóm gépébe a kártyát, ott érdekes módon be sem hagyja kapcsolni a gépet, hiába nyomom meg az indítógombot.
A kártyán semmilyen égésnyom , sem külsérelmi nyom nincs.
A konfig:
Asus P4P800 Deluxe
2,4/512/800
2*512 MB ram
Két optikai meghajtó
egy winchester
UltraPower 460 W-os táp
Kérdésem mitlehet tenni? Vagy végleg beadta a kártya a kulcsot?
Válaszaitokat előre is köszönöm
Komako
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen program, ami...?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nintendo Wii U
- Microsoft Excel topic
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Exkluzív órák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest