- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Bluetooth hangszórók
- Hisense LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- Léghűtés topik
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Aktív témák
-
sziszegő
senior tag
Ez egyébbiránt csak simán is előfordulhat elég ha valamelyik alkatrész egy picit hibás és előbb vagy utóbb megadja magát :(
gondolj bele egy kártya áll mondjuk 1000 különböző alkatrészből és kártyából legyártanak havi 10 000 e-t Mennyi a hibalahetőség. Nem beszélve a gpu-ról -
-=V3rthil=-
őstag
Akkor passz... nekem gyanús, hogy valami megmagyarázhatatlan kompatibilitási gondok:) Vagy az is megeshet, hogy pl kisebb fogyasztású kártyával még pont bírja a táp, ezzel meg már nem.
-
komako
csendes tag
válasz
-=V3rthil=- #10 üzenetére
Bocs a késői reakcióért, de nem voltam gépközelben. Kérdésedre válaszolva: Igen, többszöri ki-berakás után is működik a kártya az alaplapokban.
Komako -
-=V3rthil=-
őstag
Na EZ tényleg fura... Bátyád gépében továbbra se megy? És ahol megy, ott többszöri ki-berakással is mindig azonnal indul?
-
komako
csendes tag
Megpróbáltam másik táppal, másik rammal, nem megy. A Radeon változatlanul megy viszont bármilyen másik alaplapban, hóban sárban fagyban, hőségben.
Hogy az alaplapról is ejtsek néhány szót:
A radeonon kívül minden fajta-féle videókártya megy benne, nevezetesen:
Savage, Nvidia és kakukktojásként(???????) egy radeon 9600XT is.
Ezek után erősen megváltozott a világképem, csak- hogy stílszerű legyek- nem tudom hogy milyen irányban. Ha valaki ezek után is tud valamilyen gombot varrni erre az anomáliára, ne tartsa vissza magát.
Köszönettel
Komako -
komako
csendes tag
Hát, segítségeteket kérem megint tudós emberek!
A fentiekben leírt jelenség után még mindig nem tudom használni a gépemet. Próbaképp hazavittem egy Savage 3 kártyát, betettem a gépbe, ment. Hurráááá!!!!!!
Kikapcsoltam a gépet, Radeon berak nem megy!!! Kivettem, betettem vissza a Savage-t, NEM MENT!!!
Akkor most mi lehet a hibás? Alaplap, videűkártya, vagy mi az a jószagú büdös erjesztett birgagané???
Sorry, kissé már elegem van ebből a tortúrából.
Kérem hogy ha valaki tud segítsen mert már nem tudom mit tegyek, sajnos nem konzekvens a hibajelenség. -
komako
csendes tag
Sorry, de dolgoznom is kell közben...
Annyiban változott a helyzet, hogy a kártya a benti gépemben hiba nélkül működik.
Ha hazaértem a tápomat javasolták megvizslatni, ezután leírom hogy mire jutottam. Nagyon köszönöm az eddigi hozzászólásaitokat.
Videokártyát, ha nem muszály nem akarnék most venni(lakásfelújítás előtt állok).
Komako -
Tul
aktív tag
Nekem egyszer ingyé megnézték egy számtech boltban Miskolcon, kérdezősködj te is, hátha lesznek olyan kedvesek:)) Nekem is csak egy tranyó volt elpukkanva, de nem lehetett vele mit kezdeni, mert nem tudtam venni, ill. rendelni sehol sem (Ati tulajdon vagy mi a fene, nem kapható sehol), szal szerintem fakereszt:( Mennyi pénzed van másik kártyára?
-
komako
csendes tag
A következőkben kérem a segítségeteket!
Van egy Club3D Radeon9700pro-m. Több mint egy éve vettem, már akkor is használt volt kb. 2 hónap garival. Egész eddig semmi probléma nem volt vele, nem húztam mert nem volt szükségem rá.
Tegnap este bekapcsoltam a gépem, és- utólag lehet hogy csak belemagyarázom- hallottam egy nagyon halk pukkanást és a képernyő sötét maradt, úgy mint mikor standby állapotban van. Megnéztem a gép belsejét, minden működött, a vidkártya hűtője is forgott, valszeg a Win is betöltődött. Rádugtam egy másik monitort is, a hibajelenség ugyan az. Ezután beletettem a bratyóm gépébe a kártyát, ott érdekes módon be sem hagyja kapcsolni a gépet, hiába nyomom meg az indítógombot.
A kártyán semmilyen égésnyom , sem külsérelmi nyom nincs.
A konfig:
Asus P4P800 Deluxe
2,4/512/800
2*512 MB ram
Két optikai meghajtó
egy winchester
UltraPower 460 W-os táp
Kérdésem mitlehet tenni? Vagy végleg beadta a kártya a kulcsot?
Válaszaitokat előre is köszönöm
Komako
Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Xbox Series X|S
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Linux kezdőknek
- Xiaomi Scooter 5 Pro - emelkedőkre, városba, megfelelve a szabályoknak
- Filmvilág
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Subaru topik
- További aktív témák...
- Nintendo Switch Pro Controller (18000 Ft / db)
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest