Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• dokar

addikt

válasz F-ECT$ #9 üzenetére

Nem 300m-re gondoltam, hanem 2 km-re és csak egyszer kell szétnézni egy adott szakasz kezdetén. A magyarországi utak többsége olyan beláthatósági szempontból, hogy pár km után törés van bennük (bukkanó teteje, kanyar). Ezeknél a pontoknál mérnek a rendőrök, hogy ne tudd kifékezni, de ha óvatos sebességgel érkezel ezekre, akkor megúszod. Ezzel a módszerrel sok időt meg tudsz spórolni és biztonságos is, de nagyon sok gyorsításból és lassításból áll. Sokan használják még a másik módszert is, amikor belehajszolják a másikat a száguldozásba és pajzsként használják.

Ahogy elnézem te inkább általánosságban szeretnél gyorsabban hajtani az átlagosnál. Vehetsz rengeteg féle ketyerét, de akkor sem fogod megúszni. A radardetektor hülyeség, mert már elavult, a lézeres megoldást pedig csak úgy lehet detektálni, ha már a rendőr is bemért téged. Szóval a lézerblokkolót használják a száguldozásra vágyó autósok, de ekkor a rendőr látja, hogy nincs sebessége az autónak, amit akkor alapból leállít mert tudja, hogy vmi gebasz van vele. Mondom ezeket úgy neked, hogy öcsém, apám, anyám rendőrök, én meg villamosmérnök vagyok. ;)

Új hozzászólás Aktív témák