Hirdetés
-
PROHARDVER!
''Akik szeretik a minőségi versenyjátékokat, azok jegyezzék meg a Race Driver One-t. A jelenleg még munkacímen futó autós őrület a Dirt-ből már jól ismert Neon-motorra épül, de a fejlesztők a törésmodellre további hónapokat szánnak, hogy a monitorunkon valóban élethűen törjenek a gépek. A Race Driver One-ban a Földet bejárva különféle versenyeken veszünk részt, tovább növelve ismertségünket, duzzasztva pénztárcánkat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szpisti
addikt
Lehet, hogy rájöttünk, mi lehet a baj. A havernak nincs fent a vista SP1, nekem viszont fent van. A system reqriements-ben írja, hogy kell. Akkor jöttem rá, mikor mondta, hogy minden drift versenynél kilép a gép. Ha jól tudom, az az SP1 hiánya miatt van. Nem vártam meg este míg felrakja, majd ma kipróbáljuk. Persze nem biztos, hogy utána látni fogjuk egymás szerverét, de elképzelhető, hogy utána az is megoldódik. Majd referálok.
-
Szpisti
addikt
Egyikünknek sincs fent most semmilyen patch, simán csak a játék van fent. Próbáltuk már úgy is, hogy 1.2-t raktuk fel, ugyanaz volt a helyzet. Hogy lehet az, hogy még a ranked-ban sem ugyanazokat a szervereket látjuk? Mintha más dimenzióban lennénk. Illetve más szerveren...
-
Szpisti
addikt
Császtok!
Valaki nem tudja, hogy miért nem látjuk egymást a haverommal a private-ban? Hiába csinálunk szervert, se ő, se én nem jelenünk meg egymás "Session List" -jében... Számít az, hogy nekem Vistám van neki meg XP-je? Létezik, hogy a vistás grid más játékszervert használ mint az XP alá telepített? -
Szpisti
addikt
válasz
aboriginal74 #668 üzenetére
Tudom a megoldást a problémádra aboriginal74...
Ugyanez volt nekem is.Megoldás: Kattints jobb gombbal az ikonjára, és "Futtatás mint..." és válaszd a Rendszergazdát, persze a kódodat add meg, ha az XP telepítésekor megadtál kódot, ha nem akkor nem tudom mit tegyél... De nekem ez volt a megoldás...
-
Szpisti
addikt
Tessék egy magyar srác driftje: [link]
Egyetlen kombóval csinálta mint látszik, de ez már régi rekordja, már több 73 milliónál tart... -
Szpisti
addikt
Császtok!
Nincs ötletetek, hogy miért nem indul el a demo nálam?
Rákkatintok az ikonjára aztán néhány másodperc homokóra utána semmi...
A feladatkezelőben is néztem a GRID.exe röviddel az indítás után eltűnik...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás, vagy multival kapcsolatos kérdések előtt olvasd el az összefoglalót!
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- Yettel topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Samsung LCD és LED TV-k
- The First Berserker: Khazan
- EA Sports WRC '23
- Vicces képek
- One mobilszolgáltatások
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- További aktív témák...
- AKCIÓ Strix G614JVR/16.0"(2560x1600) 240 Hz/i9-14900HX/1TB SSD/16GB/4060 8GB/Wi11/Garanciális még
- Gigabyte GA-H87M-HD3 rev: 1.0 LGA 1150 alaplap
- HP14,1"FullHd,8.gen.Core i5(8 3,6Ghz)Magyar világító billentyűzet,8-16GB RAM,256-512GB SSD,szép
- Dell XPS QHD+ Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- ACER SWIFT 5 970 gramm,Érintős FullHD IPS,core i5 (8X3,4Ghz)Vil.bill,16GB RAM,256-512GB SSD,jó akku
- Csere-Beszámítás! No RGB Számítógép játékra! I7 6700K / GTX 1660Super / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Csere- Beszámítás! Olcsó Számítógép játékra! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 480 8GB / 128SSD + 2TB HDD
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciávl
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest