- Musk megerősítette, újabb országban indult be a Starlink
- Ígéretet tett a Microsoft, az EU szabályai szerint játszik
- Fával feldobott, kábelrejtő Lancool ház tűnt fel a Lian Li portfóliójában
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- Színes, szemkímélő E Ink monitor jött a BOOX gondozásában
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Projektor topic
- Apple asztali gépek
- MWC 2025: bemutatkoztak a 10. generációs Lenovo IdeaPad notebookok
- Samsung LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
''Akik szeretik a minőségi versenyjátékokat, azok jegyezzék meg a Race Driver One-t. A jelenleg még munkacímen futó autós őrület a Dirt-ből már jól ismert Neon-motorra épül, de a fejlesztők a törésmodellre további hónapokat szánnak, hogy a monitorunkon valóban élethűen törjenek a gépek. A Race Driver One-ban a Földet bejárva különféle versenyeken veszünk részt, tovább növelve ismertségünket, duzzasztva pénztárcánkat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szpisti
addikt
Lehet, hogy rájöttünk, mi lehet a baj. A havernak nincs fent a vista SP1, nekem viszont fent van. A system reqriements-ben írja, hogy kell. Akkor jöttem rá, mikor mondta, hogy minden drift versenynél kilép a gép. Ha jól tudom, az az SP1 hiánya miatt van. Nem vártam meg este míg felrakja, majd ma kipróbáljuk. Persze nem biztos, hogy utána látni fogjuk egymás szerverét, de elképzelhető, hogy utána az is megoldódik. Majd referálok.
-
Szpisti
addikt
Egyikünknek sincs fent most semmilyen patch, simán csak a játék van fent. Próbáltuk már úgy is, hogy 1.2-t raktuk fel, ugyanaz volt a helyzet. Hogy lehet az, hogy még a ranked-ban sem ugyanazokat a szervereket látjuk? Mintha más dimenzióban lennénk. Illetve más szerveren...
-
Szpisti
addikt
Császtok!
Valaki nem tudja, hogy miért nem látjuk egymást a haverommal a private-ban? Hiába csinálunk szervert, se ő, se én nem jelenünk meg egymás "Session List" -jében... Számít az, hogy nekem Vistám van neki meg XP-je? Létezik, hogy a vistás grid más játékszervert használ mint az XP alá telepített? -
Szpisti
addikt
válasz
aboriginal74 #668 üzenetére
Tudom a megoldást a problémádra aboriginal74...
Ugyanez volt nekem is.Megoldás: Kattints jobb gombbal az ikonjára, és "Futtatás mint..." és válaszd a Rendszergazdát, persze a kódodat add meg, ha az XP telepítésekor megadtál kódot, ha nem akkor nem tudom mit tegyél... De nekem ez volt a megoldás...
-
Szpisti
addikt
Tessék egy magyar srác driftje: [link]
Egyetlen kombóval csinálta mint látszik, de ez már régi rekordja, már több 73 milliónál tart... -
Szpisti
addikt
Császtok!
Nincs ötletetek, hogy miért nem indul el a demo nálam?
Rákkatintok az ikonjára aztán néhány másodperc homokóra utána semmi...
A feladatkezelőben is néztem a GRID.exe röviddel az indítás után eltűnik...
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás, vagy multival kapcsolatos kérdések előtt olvasd el az összefoglalót!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Napelem
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Xbox Series X|S
- Windows 11
- Gyúrósok ide!
- Suzuki topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Latitude 5550 15.6" FHD IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Keychron K2 HE
- ZBook Firefly 14 G10 14" FHD+ IPS i5-1335U RTX A500 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Lenovo Legion Pro 7 16IRX9H INTEL I9-14900HX RTX 4080 bolti ára 1.35 mill ft
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 15IMH05H notebook - i5 10300H 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660Ti W10
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Fotó állvány eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest