- Monitortrió a Samsungtól, köztük egy 500 Hz-es QD-OLED-del
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Új Vulkan implementációt hoz az Apple rendszerchipekre a LunarG
- Az OpenAI szerint Musk zaklatási kampányt indított, a bíró nem állt Musk mellé
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
Aktív témák
-
Ahhoj
aktív tag
Na, gyerekek, nyugi, nem kell egymást széjjeltépni. Manta csak megjegyezte, hogy kevesebb a cikk, mint volt, és ő nem tudhatta, hogy mi a helyzet nálatok. Ez csak annyit jelent, hogy izgul értetek, és remélte, hogy nincs semmi probléma, ami visszafogná a teljesítményéteket.
Azért meg kell hagyni, Manta hozzászólása sem volt túl szimpi...
Parci: szerintem neked, mint Házigazdának, jobban kéne bírnod a negatív kritikát, vagy ahogy Manta mondtamondta, visszajelzést. Ő nem akart rosszat. Mint ahogy már kifejtettem, nem sokára sok nagy ország laskosai a prohardver-t fogják olvasni, és több olvasó több negatív kritika. Vagy próbáld meg nyugodtabban válaszolni, vagy ne is foglalkozz velük (szerintem). (de lehet, hogy ez utóbbi véleményem hülyeség volt)
És amit nagyon utálok, az az anyagiaskodásnak ilyen fajta megnyílvánulása:
''Két és fél éve dolgozunk az oldalon, te meg olvasgatod, INGYEN''
Azért ezt úgy mondod, mintha annyira önfeláldozó lennél, és nem lenne semmilyen bevételetek, amit azért nem gondolok
''...aki egyébként reklámbevételt is hoz, és....''
Nehogy már azt hidd, hogy miattad reklámoznak azok, akik. Egy-egy ember nem jelent semmit ilyen szempontból. Vagy azt hiszed, hogy nagy tömeget képviselsz?
Bocsi, de én se bírom az ilyen negatív hozzáállásokat, és ha az előző monológom megbántana valakit, akkor bocsánat.
Ha valamilyen eltérő véleményetek van, mondjátok csak, nyugodt hangnemben.
Ha meg nincs egyéb vélemény, akkor puszi-puszi egymásnak, és kibékülni :)
Aktív témák
- Eladó RM750x tápegység !
- Thermaltake Commander MS-1 Snow Edition
- BESZÁMÍTÁS! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1000W Sesonic FOCUS GX-1000 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- 16 GB-os RTX A4000 HP - garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- iKing.Hu - Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 8 GB RAM / 256 GB tárhely Használt, karcmentes
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest