- Vezetékes FÜLhallgatók
- OLED monitor topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Eldurvul a Nova Lake-kel az Intel-féle hibrid dizájn
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Mini-ITX
- VR topik
- E-book olvasók
Aktív témák
-
Argyelán
csendes tag
Sziasztok!
Én vásároltam itthon egy ilyen Cool Edit Pro 2.1 dobozos változatot. Elégé húzós volt az ára, 117 000 Ft., de megérte.! Ez még eredeti, nem Adobe.
A program tökéletes, nagyon jó, talán, túl jó is az én kizárólagos otthoni használatomra.
Most már csak érteni kellene hozzá tökéletesen. Tényleg, ért valaki ehez maximálisan? Nekem bakelit lemezek, feldolgozására kellene szinte teljesen. Az 1.2 változat esetében még tudtam, hogy lehet a pattogásokat, sercegéseket kiszűrni, de itt már nem boldogulok. Tudtok segíteni?
Cool Edit 2000. Ezt annak nem ajánlom, aki belekóstolt már a Pro változat, mert csalódás lesz. Nagyon leegyszerűsítették ezt a 2000 változatot. Az ár mélyen tükrözi a valóságot. Persze, ki mire akarja használni...
Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest