Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Źşë'
addikt
igaz az is számít h mivel lövi az ember, mgvel olyan 35-40 körül voltam mikor még nem lagzott be, shaftal meg 35körül, raillal 60, shotival meg addig könnyű volt még a 70% felett is járni míg megoldották a sörétenkénti találatot, akkor romlott sokat még az accom, 43ról lement 41re, azt visszakapcsolták és nagynehezen visszahoztam 42%ra, most meg mióta van a lag azóta 40 :s szóval a romlás az irgalmatlan jelentős... meg hát mióta melózok azóta kevés időm is van a játékra, uh nem is megy úgy mint régi szép időkben
mármint lehet azért is jelentősebb a romlás, de egy biztos h lag is van, és nem kicsi ami nagyon irritál engemet (csak példa, futottam health-ért, simán felvettem még de mivel lagzottam, ezért a hangját hallottam de meghaltam! ennyi erővel bekaphatok olyan sebzéseket ami bugos is, régen láttam h összesítő palettán legtöbb dmgt kapott játékos valami 120.000 feletti értékkel bírt, és quad is csak par alkalommal lett hasznalva! meg olyat is lattam h 102%os accal mozgott a gyerek az egyik ctf mapon
.... vicc ez a live, tiszta bugos isekkora lag mellett a shaft úgy elhajlik mint a fene, egyszerűen röhej vele lőni, meg mondom ez h mellémlőnek rakétával és elvet 20 méterre, ez szánalom, annyira elkúrták ezt a játékot h csak na. Visszasírom a jó kis 1.16os időket
csu1_a, régebben csináltam q3hoz, team arénához is pályákat : ) olyan 5-6 éve
valami 20-24et, amit pakkba szedtem és modként raktam be, csak az extra ftp-met nem érem el... igaz régen is néztem már uh lehet h megszűnt... csak mert fennvoltak a mapok
Új hozzászólás Aktív témák
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +16-32GB DDR5 +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (nevedre)
- Akko, Gateron, Haimu x Geon kapcsolók
- Szép! Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -50% i5-1135G7 16/256 +Toll
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256 GB újszerű állapot
- GamerPC RX 9070/7700X/32GB DDR5/1TB M2
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Dell Precision 7760 64GB/ 1TB/ 27% Áfás!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2I - i5-1135G7 I 16GB I 512SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
mármint lehet azért is jelentősebb a romlás, de egy biztos h lag is van, és nem kicsi ami nagyon irritál engemet (csak példa, futottam health-ért, simán felvettem még de mivel lagzottam, ezért a hangját hallottam de meghaltam! ennyi erővel bekaphatok olyan sebzéseket ami bugos is, régen láttam h összesítő palettán legtöbb dmgt kapott játékos valami 120.000 feletti értékkel bírt, és quad is csak par alkalommal lett hasznalva! meg olyat is lattam h 102%os accal mozgott a gyerek az egyik ctf mapon
.... vicc ez a live, tiszta bugos is
csu1_a, régebben csináltam q3hoz, team arénához is pályákat : ) olyan 5-6 éve
valami 20-24et, amit pakkba szedtem és modként raktam be, csak az extra ftp-met nem érem el... igaz régen is néztem már uh lehet h megszűnt... csak mert fennvoltak a mapok