Hirdetés
- A természettel együtt ébredeznek a hardverek
- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- Huszadik születésnapjára eléggé megváltozott az Antec nagytornya
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
Új hozzászólás Aktív témák
-
tr00p3r
addikt
a gépigényről meg annyit, hogy Alvinnak igaza van. a profik a quake3-at abszolút minimális grafikai beállításokkal nyomják. semmi AF meg AA, meg high detail texturák. látószög átállítva. mindezt persze a magasabb FPS miatt. a mai kártyákkal: 9600XT, 9800 Pro, X800, GF6800 etc. már ezek nélkül a grafikai downgrade-ek nélkül is hasít a Q3. de igazából régen annak volt hangulata, hogy szinte semmit nem láttál a csilli-villi GFX-ból.
ha a QIV a D3 enginre épül, ami úgy látszik egyértelmű, akkor ez a játék is arra kényszerül majd, hogy minimum GFX játszák. feltéve, hogy eléri az a szintet és elnyeri játékosok milliói szimpátiját, mint a Q3!! mondom ezt azért, mert ugye a D3 single playerben egy ''átlag'' 9800-on és valamirevaló konfigon, sem repked. az MP-t még nem próbáltam de lehet, hogy nem árt a GB LAN, a 6800 ultra! szóval nem értem miért aggódtok a gépigény miatt. aki komolyan játszik MP-t az meg úgyis tudja, hogy a high detail csak lassítja a játékmenetet és leveszi rögtön minimumra.
amúgy lévén, hogy a Raven fejleszti a Q4-et és megnéztem tegnap elött a shotokat, sajnos a Soldier of Fortune-t véltem felfedezni. ha megnézitek a shotgun-os shotot titeket nem emlékeztet a SoF-ra?
tr00p3r
PS: bocs a fenti hozzú eszme futtatásért!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi haladó szinten
- Micro Four Thirds
- EAFC 26
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- Eredeti játékok OFF topik
- Autós topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- aquark: Zsebszámológépek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Thrustmaster TMX Force Feedback Kormány- és Pedálkészlet
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Zalman i3 Edge FSP 700W
- MINDENFÉLE Laptop jó áron nézz körül! 60+ hirdetés Üzleti,Gamer, Multimédiás,Tervező
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest