Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hobby elektronika
- OLED monitor topic
- Gigantikus igényt adott le a H20 gyorsítóra több kínai cég
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- 3D nyomtatás
- Távol-keleten debütált az LG 17 hüvelykes, hordozható monitora
- TCL LCD és LED TV-k
- SONY LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
foka
aktív tag
Felveszi a töltést, feltöltődik, de kb pár óra és újra nullán lesz. Az ilyen aksimból (éjszakai repülés, lemerült a gép, földbeálltam vele, a gép 5 m-re az aksi 2-re a becsapódás helyétől) amit a lapát ütött meg én inkább 2S-t csináltam, szerelni jó lesz még.
Neked full refund kell. -
-
Teréz Atya
senior tag
Gondolom a jack kozepe a PPM a szele meg a GND. Ha nem megy, forditsd meg. Holnap otthon leszek, akkor ki tudom majd merni.*
De itt van rola vidi, hogyan kell.* - magamat ismerve +/- 1-2 nap, het, honap.
-
Teréz Atya
senior tag
Itt talaltam. Mas oldalakon is kb. ez a FlySky tavok trainer portjanak kiosztasa.
Ja, igen, neked a PPM es GND fog kelleni. De lehet h a kabelben nincs bekotve a PPM.
-
Jackal2
senior tag
Ket logikai hibat velek felfedezni a dologban, osszehasonlitva a Geminivel. 7A de ugyan ugy 80w ez kizarolag akkor elony ha 2S t toltenel de ott meg tok minx1 az alacsony kapacitas miatt. 3S 80W nel 12Vx6=72W tehat tok mind1. 4S em 16.8x6=100,8W egyik se tudja kitolni a 6A-t.
Masik a tapegyseg
-
mgy
senior tag
kicsi a teljesítményük. a 100as a minimum, ez elbir 5-6 4s akksival egyszerre.
nekem eddig bejön az isdt, ha kell még töltő, megveszem a nagyobbat is.
ha nagyobb teljesítményűt veszel, jó olyat nézni, ami elmegy nagyobb betappal is, 24V-os tápot könnyebben kapsz nagy teljesítményűt. -
Keeperv85
nagyúr
" ahelyzet az hogy egy ev eltelt es mar annak az alja is brushless lett"
Dehogy lett... up to date az összefoglaló, alig 2 hónapos, de van egyetlen 30-ezres brushless motoros gép megemlítve benne, illetve a népszerűek közt a DJI sorozat és azon felül még 2 db.
Ezzel ellentétben 8(!) db kefés gép van ajánlottként... Köztük még az x5-ös...
-
Teréz Atya
senior tag
A keramia csapagyak sokkal tartosabbak mint az acelcsapagyak, egyenletesebb jarast biztositanak, csakhat utkozesnel konnyebben serulnek, nagyon kell vigyazni, nehogy odacsapd. Mobilrol vagyok, igy nem tudtam megnezni a videot. Amennyiben brushless motorrol van szo, akkor a motort szetkapta es kicserelte benne a csapagyat. En inkabb nem szorakoznek vele, mert csapagylehuzo es preciz satu kell hozza. Nem tudom h hanyszaz motornal hozna vissza az arat. Ha ismersz egy jo szakit, talan le tudod vele zsirozni ertelmes aron.
En ventijavitashoz finom bcikli/varrogepolajat hasznalok. Ideig-oraig segit, de par honap utan ujra csorog.
-
_X10Dead_
aktív tag
Nem tudod frissíteni a firmware-t, szóval nem fog bekavarni az eredeti :-)
Valami 0.5xx-es fw-vel érkeznek, de a 2.20-as szoftver felismeri 2.20-nak.Le lehet menteni a profilokat, így vissza is lehet tölteni őket.
Defaultból a PID 10/0.1/10 körül szokott lenni, de ezzel úgyis játszani kell
A Pitch P ÁLTALÁBAN alacsonyabb, az I ÁLTALÁBAN magasabb, a D ÁLTALÁBAN alacsonyabb, a Power ÁLTALÁBAN alacsonyabb, mint a Roll esetén, de ez is konfig függő. -
_X10Dead_
aktív tag
Ezek általában (8bites) 2.2b2-vel mennek.
Nem biztos, hogy a kalibráció a rossz, lehet, hogy az első gombnyomásra az ACC kalibráció van programozva az új pozíció helyett (Defaultból ez szokott lenni). Szóval, lehet, hogy épp kalibrálsz, ráadásul rosszul...
A BGC appból tudod állítani, hogy 1-2-3-4-5 nyomásra, illetve hosszúra milyen funkció élesedjen.Btw, meg lett a hiba. Köcsög kínai forrasztott. Hideget.
-
Teréz Atya
senior tag
Hmm, hat ez nekem nagyon konteosnak tunik.
Megis mibol hagyjak ki a kenest? Vagy csak keverik a szezont a fazonnal, sikolcsapagyat a golyossal. Az elobbi tenyleg kenve van, ugyanis a tengelyt tarto bronzperselyt zsirban fozik. Ha ez elkopik, azon az olajozas csak ideig-oraig segit. Az utobbirol meg annyit, hogy az a golyoscsapagy, amelyikben a tengely forog a csapagyban, es nem a csapagy, az szar. Lehet kenegetni, imadkozni, szar volt es szar is marad. Ki kell cserelni, tobbe ilyet nem rendelni. Ugyanis vagy a csapagy szorul, vagy a tengely lotyog. Itt is rovid idore segithet az olajozas, de ez csak tuneti kezeles, nagyobb terhelesnel gyorsan mulik a hatasa.
Szerinted azokon a "csapagyas" racer motorjaimon mennyit segitett az olajozas? Lehet talalgatni a semmit es a rohadtul semmit valaszok kozul.
Egyedul azt erdemes megnezni h a seeger gyuru alatt van-e alatet, a tengely forgasaval a gyuru tud-e forogni. Amennyiben nem, akkor ez idovel elkophat, az meg nagyon kellemetlen tud lenni.
Ugyanugy kis brushed gepeknel nem kell kenni az attetelt, mert normalis gyarto un. onkeno anyagbol gyartja. Ahogy kopik a fogaskerek, ugy keni az attetelezest. Ezert ragasztani sem nagyon lehet. -
foka
aktív tag
Zárt csapágyaknak általában zsírozva kell lennie, a töltet mérte élettartamra kell elég legyen.
Ha zsírozva van akkor az olaj kimossa, és állandóan lehet olajozgatni.
Ha nincs benne semmi akkor az tényleg csöcs.
A nyitott csapágy eleve olyan helyre kerül, ahol be tud jutni a környezetében lévő olaj, az csak egy kicsit van beolajozva korrózióvédelem/tárolás miatt. -
mgy
senior tag
Meglepődnék, ha egy ilyen kamerában lenne beépített osd. Én úgy értelmezem, a kamera beállításokat osd lehet megtenni. De természetesen lehet, hogy tévedek.
Az osd-nek általában egy sima soros port kell, azon keresztül pontosan úgy kéri le (esetenként írja vissza) az adatokat, mintha USB-n gépre kötnéd.
-
szacsee
nagyúr
Annyit megér szvsz, bár az éremnek sok oldala van.
Távot lehetne venni olcsóbban, de van hozzá modul, vevő, akksi, akkor megéri.
Drónból megint csak ennyiért Alin legós noname kitet kapsz. Többi meg megéri szvsz.
Repidővel én kicsit pesszimistán bánnék, ha a kamera + gimbal rajta van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Fimi drónok
● Drón topik
● DJI topic
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest